Analist %60 Patlayan Altcoin’i Değerlendirdi: “Giriş İçin Bekliyorum”

Popüler bir kripto trader’ı, genel piyasadaki düşüşe rağmen bu ay yükselen bir altcoin hakkında tahminini güncelledi.

Kripto piyasasının Altcoin Sherpa takma adıyla tanıdığı analist, THORChain’in (RUNE), önemli bir Fibonacci düzeltme seviyesinden sıçradığına dikkat çekti. Analiste göre altcoin yükseliş için daha fazla alana sahip:

“RUNE: Fibonacci en üste ayarlandı; .382’den [1.38 dolar] sıçradı, ancak şimdilik sadece bunu izliyorum. Bir giriş kapmak istiyorum.”

Trader’ın paylaştığı grafiğe göre RUNE, tahmin başarılı olursa 1.71 dolar seviyesine doğru devam edebilir. RUNE, Ağustos ayına 0.95 dolar seviyesinde başladı ve basın zamanında %60’tan fazla artışla 1.54 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Trader RUNE dışında Telegram ticaret botu kripto projesi Unibot’u (UNIBOT) da yakından izliyor. Analiste göre altcoin’in yükseliş trendi sağlam kaldı, ancak yatırımcılar buna benzer yeni projeler ararken UNIBOT düşmeye başlayabilir:

“UNIBOT: Müthiş proje/birçok harika özellik var. (…) Trend bu konuda hala güçlü, ancak kişisel olarak biraz temkinli olurdum. İnsanlar muhtemelen ‘daha başında’ oldukları için diğer ticaret robotu projelerine yönelecekler.”

Grafiğine bakıldığında, trader altcoin için 162 doları aşağı yönlü kilit destek seviyesi olarak tanımlıyor.

Son olarak trader, devam eden düşük piyasa aktivitesi sırasında, en iyi işlemlerin muhtemelen merkezi borsalarda (CEX) olmayan varlıklar olacağına inanıyor.

“Bazı düşük hacimli ve dex (merkezi olmayan borsa) token’larının grafiğini çizeceğim… Bunlardan bazıları çok popüler. Şahsen, mevcut fırsatın hepsinin bir CEX’te değil, chain’de olduğunu düşünüyorum. Volatilite ve işlem hacmi son derece düşük.”

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7