Altcoinler Ağustos’ta Fırlayabilir!

Milyonluk aboneli analist altcoinler için önemli açıklamalar yapıyor. Altcoinbuzz özellikle Ağustos ayına işaret ediyor. Buna göre fırlayacak kripto para birimlerine bakıyor. İşte o kripto para birimleri.

Altcoinler içinde Icon (ICX)

Ağustos altcoinler listesinin ilk sırasında Icon (ICX) var. Icon, ICON Network’ün diğer blokckchain tabanlı ağlara ev sahipliği yaptığı dijital bir ekonomi inşa etmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir platformdur. ICON ile şirketler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve devlet kurumları kendi değer araçlarını bağımsız olarak geliştirebilirler. Tüm ağa bağlı bir ekosistem tarafından kullanımda oluyor. Ağın kripto para birimi ICX, ICON ekosisteminin işleyişini desteklemektedir. 31 Temmuz’dan itibaren ICON, xCall çapraz zincir ekosistemini yeterli test ve ürün katılımı yoluyla önyüklemeyi amaçladığını söylediği Teşvikli xCall Testnet Programına başlayacak.

xCall hizmeti, zincirler arası iletişim için ICON’un mesajlaşma standardıdır. Icon, programların ICON altyapısına bağlı olabileceği ve ICON ile otomatik protokolünün kurduğu merkezi olmayan pazara katılabileceği yeni bir dijital ekonomi türü yaratmak için geliştirildi. Ekonomideki katılımcıların yerine geçecek olan bu uygulamalar önemli. Buna göre kendi para birimlerini çıkarabilecekler. Ayrıca bilgi işlem gücüne erişimi olan nodelar hangi uygulamaların destekleneceğini seçecekler. Geliştiriciler ödül almak üzere xCall hizmetini oluşturmaya ve test etmeye davet edildi. Bu kadar çok ağ faaliyeti şüphesiz ICX tokenini etkileyecek. Ayrıca bu da onu dikkat edilmesi gereken bir şey haline getirecektir.

Altcoinler içinde Litecoin

Altcoinler içinde Litecoin, kriptonun öncülerinden biridir. Ancak 2 Ağustos’ta yapılması planlanan Litecoin halvingi nedeniyle Ağustos ayında LTC tokenine olan ilginin yeniden canlandığını görebiliriz. Bu, varoluşundan bu yana üçüncü halving olacak. Her 840.000 blokta bir ya da yaklaşık 4 yılda bir gerçekleşiyor.  Halvingler, madencilere ödenen blok ödüllerinin miktarını yarı yarıya azaltan olaylardır. Buradaki fikir, enflasyonu kontrol altında tutmak. Ayrıca kıtlığı artırmaktır. Bu da zaman içinde token’ın değerini artırır.

Blok ödülleri, tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi, Litecoin madencilerine doğrulamaya yardımcı oldukları her yeni işlem bloğu için ödenir. Altcoinler içinde Litecoin 2011 yılında oluşturulan her yeni blok için 50 LTC ödül sunuyordu. Ağustos 2015’te bu ödül yarıya indirilerek 25 LTC’ye düştü. Ağustos 2019’daki son halving ile 12,5 LTC’ye geriledi. Dolayısıyla, gelecek ayki halving ödülü blok başına 6,25 LTC’ye düşürecek. Yarılanmalar genellikle bir proje için çok fazla heyecan yaratır. Bunu Ağustos ayında Litecoin’de de görebiliyoruz. Önceki Litecoin halvingleri, olaydan sonra fiyat artışlarına yol açmıştı.

ATOM

Blockchain’in İnterneti olarak bilinen Cosmos, Ağustos ayında dikkat edilmesi gereken en iyi projelerimiz arasında yer alıyor. Şu anda 8,98 dolardan işlem görüyor. Altcoinler içinde ATOM’un, planlanan Gamma Sürümü nedeniyle önümüzdeki ay büyük bir artış yaşama ihtimali var.

V11-Gama yükseltmesi, tüketici zincirlerinin sağlayıcının zincir doğrulayıcı setini kendi stake doğrulayıcı setleriyle birleştirmesine olanak tanıyacak. Bunun için henüz resmi bir tarih yok. Ancak yol haritasına göre yükseltmenin 2023’ün üçüncü çeyreğinde yapılması planlanıyor. Bu yüzden ATOM için gözünüzü dört açın.

altcoinler

EGLD

Altcoinler içinde eGold (EGLD) tokenı MultiverseX Ağına güç vermektedir. EGLD, ağ içinde büyük bir rol oynamakta. Ayrıca stake etme, akıllı sözleşmeler, doğrulayıcı ödülleri ve işlemler için kullanılan bir yönetişim tokeni olarak hizmet vermektedir.

MultiverseX’in genişleme planlarının bir parçası da bu çeyrekte yapılması planlanan XFabric güncellemesidir. Kriptokoin.com olarak baktığımızda XFabric, bireyler ve markalar için yaratıcı blockchain modülüdür. xFabric, MultiverseX üzerinde daha fazla faaliyete yol açacak. Şirketler bunu benzersiz NFT’ler, oyun içi varlıklar ve dijital sanat yaratmak için kullanacaklar. xFabric, MultiverseX’e daha fazla proje getirecektir. Bu nedenle yakında bir fiyat artışı görebiliriz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1