Altcoin Yatırımcıları Dikkat: Haftaya Bu 5 Coinden Kaçın!

Haftaya altcoin yatırımcılarının kaçınması gereken kripto paralara odaklanıyoruz. Özellikle yatırımcılar zarar etmek istemeyecekleri için bu kripto paralara bakmalılar. Bakalım hangileri onlar?

Altcoin BALD

Base blockchain’in kripto para birimi BALD, Temmuz ayının sonunda uzun zamandır beklenen lansmanı yaptı. Sonrasında sözleşme dağıtıcıları tarafından gerçekleştirilen şüpheli bir rug pull olayının ardından keskin bir düşüş yaşadı.  Token’ın çökmesinden kısa bir süre sonra, on-chain veriler, ilginç bir durum ortaya koydu. Buna göre tokenlerin aktarıldığı kripto cüzdanlarının, bir zamanlar FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried tarafından kontrol edilen ve artık feshedilmiş bir ticaret firması olan Alameda Research’e bağlı olduğunu ortaya çıkardı.

Yazı yazılırken BALD %21,5 artışla 0,007885 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, kripto token 31 Temmuz’daki lansmanından bu yana %62,5 oranında keskin bir düşüş yaşadı. Son 24 saat içinde fiyatı bir miktar toparlanmış olsa da, BALD’ın lansmanının yatırımcıları dolandırmak için tasarlanmış bir plan olduğu açık

Crypto X (CX)

Altcoin Crypto X (CX), “Crypto Twitter’ın (CT) harika ve yenilenmiş versiyonudur.” Başka bir deyişle, Twitter’ın yakın zamanda X olarak yeniden markalaşmasından esinlenen bir meme coin. Bu yeni kripto paranın Elon Musk’ın Twitter’ın ikonik mavi kuşunu öldürme kararından yararlanmayı umduğunu varsaymak gerekiyor.

Borsalara Bitcoin Dökülüyor! 'Bu Düşükleri Görebiliriz'

Ancak işler CX için planlandığı gibi gitmiyor. En azından şimdilik diyoruz. Altcoin piyasaya sürüldüğünden bu yana neredeyse %90 düşüş yaşadı. Sadece birkaç gün içinde 0,000001065 dolardan 0,0000001276 dolara geriledi. Sonuçta, fiyatı yalnızca coşku ve sosyal medya etkileyicileri tarafından yönlendiriliyor. Diğer taraftan önemli bir faydası veya kullanım durumu olmayan bir meme coin.

Altcoin Wemix (WEMIX)

Güney Kore merkezli oyun geliştiricisi Wemade ile ilişkili altcoin WEMIX, düşük gaz fiyatları, Permanent Minting Rewards (Kalıcı Darphane Ödülleri -PMR’ler) ve saniyede 4.000 işlem gibi güçlü işlem hacmi gibi bazı heyecan verici avantajları sayesinde 2021’de ve 2022’nin ilk yarısında yatırımcıların dikkatini çekti.

WEMIX Nedir? WEMIX Ne İşe Yarar?

Ancak, altcoin, dolaşım sayıları hakkındaki yanıltıcı bilgiler nedeniyle 2022’nin sonlarında en büyük dijital varlık borsalarından çıkarıldı. WEMIX o zamandan bu yana fiyatını toparlayamadı. Buna göre fiyatı şu anda 0,611 dolardan işlem görüyor. Gün içinde %2,9, geçen ay %14 ve 1 yıllık grafikte %80 düşüş gösterdi.

Worldcoin (WLD)

Çok tartışılan altcoin Worldcoin (WLD) piyasaya çıktıktan sonra önemli bir fiyat artışı yaşadı. Ancak  bu heyecan kısa sürdü. Bu yeni kripto para birimi, kullanıcıların kimliklerini doğrulamak için retina taramalarını kullanma gibi tartışmalı bir konsepte dayanıyor. Proje hemen küresel düzenleyicilerin dikkatini çekti. Yaygın olarak benimsenme olasılığını önemli ölçüde riske attı.

İşte Worldcoin (WLD)'in Karanlık Yüzü!

Örneğin Kenya hükümeti, gizlilik endişelerini gerekçe göstererek Worldcoin’in yeni kullanıcı kaydetmesini tamamen yasakladı. OpenAI CEO’su Sam Altman tarafından kurulan Worldcoin, retinalarının taranmasını kabul edenlere ücretsiz WLD tokenları sunuyor. Altcoin WLD son 24 saat içinde %1,7’den fazla düştü. Ayrıca haftalık ve aylık kazançları sırasıyla %3,6 ve %36,1 ile pozitif kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte, daha fazla düzenleyicinin bu projeyi incelediği göz önüne alındığında, tokeni satın almayı haklı çıkarmak için onu çevreleyen çok fazla belirsizlik var.

Terra Classic (LUNC)

Altcoin Terra Classic topluluğu son zamanlarda ağı iyileştirmek için çabalıyor. Ancak LUNC’un hala oldukça riskli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Aşağıdaki grafikten de görülebileceği gibi, LUNC çok değişken bir şekilde işlem görmeye devam ediyor. Diğer taraftan önemli risklerle başa çıkmaya hazır olmadıkları sürece yatırımcıların izleme listesinde olmamalı.

Binance'den Terra Classic (LUNC) İçin Önemli Hamle

Kripto para birimi, geçtiğimiz hafta ve ay boyunca sırasıyla %4,8 ve %9,8 oranında düşmesinin yanı sıra gün içinde %1,1 oranında geriledi. Altcoin , yayın sırasında 0,00007831 dolardan el değiştiriyor. Dijital varlık piyasası değişkenliğini koruyor. Bu nedenle, herhangi bir kripto para yatırımını değerlendirmeden önce sürekli tetikte olmak ve bağımsız araştırma yapmak çok önemli. Bu nedenle, kriptokoin.com olarak baktığımızda yatırımcıların değişimi benimsemeleri gerekiyor. Diğer taraftan doğru kararlar vermek için bilgi sahibi olmaları çok önemlidir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1