Altcoin Fişeği Ateşledi! Fiyat Rallisi Gelir mi?

Kripto para dünyasında 2022 yılının en önemli konusuydu altcoin Terra Luna’daki çöküş. Hepiniz hatırlarsınız o günleri. Sarsıntılı bir düşüş bütün kriptoları da etkilemişti. Sonrasında yeni hamleler gelmişti ama yine de çöküş dalgasından toparlanma vakit almıştı. Şimdi ise bir tokenden yakım haberleri geliyor. Peki bütün bunlar fiyat rallisi için etkili olacak mı? Detaylara bakalım.

Altcoin için yakım ölçütleri açıklandı

Altcoin Terra Classic (LUNC) meraklıları basım verilerini yakından takip ediyor. Diğer taraftan son gelişmeler bu dijital varlığın yakım hacimlerine ışık tutuyor. Yakma eğilimi dikkat çekiyor. Buna göre, LUNC tokenlerinin dolaşımdan kaybolma hızına ilişkin soruları gündeme getirdi.

En son veriler, Terra Classic (LUNC) token yakımlarına ilişkin ilgi çekici bilgileri ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yedi gün boyunca, yaklaşık 73 milyon LUNC tokeni yakma adreslerine gönderildi. Buna göre bu da token arzında aktif bir azalmayı yansıtıyor.

Bir ayın değerlendirmesi

Geçen aya bakıldığında, yakım yörüngesi daha belirgin hale geliyor. Şaşırtıcı bir şekilde 201 milyon LUNC tokenı yakıma konu oldu. Buna göre bu durum genel dolaşım arzını azaltma konusundaki kararlılığın altı çiziliyor.

Bu Altcoin En Son LUNA Felaketi

Şu anda 0,00006337 dolar değerinde olan altcoin Terra Classic fiyatı, yakım çabalarının önemini hemen ifade etmiyor. Buna göre bir fiyat rallisi beklemek zor. Ancak, parasal değer açısından değerlendirildiğinde, bu ay yakılan LUNC tokenlerinin toplamı 12.000 dolar gibi mütevazı bir rakama denk geliyor. Haftalık bazda, yakım oranı yaklaşık 4.626 dolar değerinde LUNC tokeninin kullanılmaz hale gelmesi anlamına geliyor.

İddialı hedef: Eski LUNA arzına köprü kurmak

Altcoin Terra (LUNA), yaklaşık 350 milyon LUNA’lık bir maksimum arza sahipti. Mevcut token yakma hızına bakıldığında, ilgi çekici bir perspektif ortaya çıkıyor. Altcoin LUNC’nin tarihsel LUNA arzıyla tam olarak uyumlu hale gelmesi için aylık 28.931 ek yakım yapılması gerekiyor. Tabi burada acı verici bir sonuç ortaya çıkıyor. Buna göre bu yakım böyle devam ederse 2.410 yıldan uzun bir süreye yayılacak bir girişim olacak.

Kripto Uzmanı Uyardı Bu Altcoin, Sıradaki LUNA!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Terra’nın yolculuğunun anlatısı dikkat çekiyor. Buna göre, Do Kwon liderliğindeki Terraform Labs’ın UST tokeninin istikrarını korumak için trilyonlarca LUNA tokenı çıkardığı Mayıs 2022 çöküşünü kapsamakta. Bu stratejik hamle token dengesini geçici olarak değiştiriyor. Ayrıca tokenomik ve istikrar arasındaki karmaşık etkileşimin altını çizdi. Altcoin Terra Classic (LUNC) yakım faaliyeti devam ediyor. Diğer taraftan, topluluk bu sürecin Terra’nın tarihi ve hedeflerinin daha geniş bağlamıyla nasıl uyumlu olduğunu gözlemliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2