Altcoin ETH ve 4 Coin İçin Dikkat! Analistler ‘Alım Zamanı’ Dedi!

Kripto para dünyasında altcoin dünyası için değerlendirmeler yapan analist görüşleri hep takipte oluyor. Şimdi beş kripto para birimi için değerlendirmeler geldi. Ayrıntılara bakalım.

Analist altcoin Ethereum için zaman değerlendirmesi yaptı

Benjamin Cowen, aylık yatırım getirisine dayalı olarak Ethereum piyasası hakkında fikir verdi. Analist, altcoin Ethereum yatırımlarının en çok ve en az ne zaman elverişli olduğunu ortaya koydu. Cowen, ETH yatırımlarının en iyi performansı 1. ve 2. çeyrekte gösterdiğini açıkladı. Benjamin Cowen, aylık yatırım getirisine (ROI) dayalı olarak Ethereum piyasası hakkında bilgi verdi. Cowen, altcoin Ethereum ile ilişkili mevsimselliğe vurgu yapıyor. Ayrıca fiyatın yılın farklı aylarında nasıl davrandığını değerlendirdi.

Cowen’ın analizine göre, altcoin Ethereum yılın ilk ve ikinci çeyreğinde en iyisini yapma eğilimindedir. Bu bağlamda, Ethereum’u 4. çeyreğin sonlarında satın almayı öneriyor. Ayrıca özellikle boğa piyasasında yaklaşık altı ay sonra satmayı tavsiye edeceğini belirtti. Aksine, yaz aylarında Ethereum satın almanın tarihsel olarak daha düşük yatırım getirisi sağladığını ortaya koydu.

Michael van de Poppe’den XRP, ATOM ve LINK vurgusu

Ünlü analist Michael van de Poppe açıklamalar yapıyor. SEC davasının olumlu sonuçlanmasının ardından altcoin Ripple’ın (XRP) fiyat performansını övdü. Analist yazısında, havale tokeninin karardan sonra sadece 24 saat içinde 15 aylık kayıplarını “boğa kırılması” olarak adlandırdığı şekilde silebildiğini açıkladı. Ayrıca van de Poppe, yatırımcıların gelecekte sermayelerini akıllıca tahsis etmelerini belirtiyor. Buna göre bir dolar maliyet ortalaması (DCA) yaklaşımı uygulamalarını tavsiye ediyor. Ayrıca arkadaşlarından ve sosyal medyadan etkilenmemelerini öneriyor. Tweetinde uzun vadeli bir bakış açısının anahtar olacağını belirtiyor. Ayrıca yatırımcıların altcoin XRP varlıklarını ellerinde tutmaları gerektiğini vurguluyor.

Poppe ayrıca birlikte çalışabilir blockchain’i altcoin Cosmos’a (ATOM) da bakıyor. Van de Poppe’ye göre, piyasa değerine göre 28. en büyük altcoini biriktirmek için iki olası senaryoya bakıyor. Poppe bu noktada “Bu oldukça basit. Ben 10,50 doların üzeriyle ilgileniyorum. Dahası, 8 dolarda long pozisyon almak istiyorum. İkisi arasında ise ilgilenmiyorum.”  diyor.

Analist ayrıca merkezi olmayan oracle ağı altcoin Chainlink (LINK) hakkındaki görüşlerini de güncelliyor. Van de Poppe, altcoin Chainlink’in Mayıs 2021’den bu yana Bitcoin (LINK/BTC) karşısında düşüş trendinde olduğunu belirtiyor. Ancak paritenin 6,73 dolar değerindeki 0,00023 BTC’nin üzerinde kalmayı başarması halinde çok yıllık trendi tersine çevireceğini söylüyor.

Altcoin DOGE için heyecan veren gelişme

Altcoin Dogecoin (DOGE) topluluğu potansiyel olarak heyecan verici bir gelişmenin içinde. Son analizler, meme’lerden esinlenen popüler kripto para biriminin 0,1 dolar fiyat bariyerini aşmaya hazır olabileceğini gösteriyor. Ancak, bu yolda duran kritik bir direnç seviyesi var. Dogecoin’in fiyat hareketlerinin ” In/Out of the Money” (IOM) göstergesi kullanılarak analiz edilmesi mümkün. Analiz firması IntoTheBlock tarafından geliştirilen bu araç,. Buna göre bakiyesi olan herhangi bir adres için tokenlerin ortalama satın alma fiyatını tanımlar. Mevcut fiyat bu ortalama maliyeti aşıyorsa, adres “Parada/in” şeklindedir. Tersine, mevcut fiyat daha düşükse, adres “Paranın Dışında/out” olarak kabul edilir.

Analistler, DOGE ve XRP'de Boğa Bekliyor! İşte Nasıl Olacağı...

Şu anda altcoin Dogecoin, hacim olarak 10 milyardan az DOGE ile desteklenen bir fiyat seviyesinde seyrediyor. Kripto para ticaretinin değişken dünyasında, bu miktar önemli olarak kabul edilmez. Bir sonraki önemli direnç seviyesi, 12,8 milyar Dogecoin’lik daha güçlü bir hacimle güçlendirilmiştir. Mevcut fiyat hareketini ve genel bir piyasa toparlanmasını göz önüne alalım. Bu durumda, bu direnç seviyesi yakın gelecekte gelecek.

Potansiyel atılımı destekleyen faktörlerden biri

Bu potansiyel atılımı destekleyen faktörlerden biri, özellikle BASE gibi ağlarda son zamanlarda yaşanan volatilite artışıdır. Bu artan aktivite, altcoin DOGE’un yaklaşan direnci aşması ve 0,1 dolar seviyesine doğru bir rota belirlemesi için gerekli ivmeyi sağlayacak. Özellikle, Dogecoin kısa süre önce 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamayı (EMA) delmeyi başardı. Bu gelişme genellikle bir yükseliş sinyali olarak görülüyor. Ayrıca bir sonraki fiyat eşiğine doğru bir koşuyu tetikleyecek.

Tarihe Dikkat: Dogecoin İçin Pump Var

Kriptokoin.com olarak baktığımızda sonuç olarak, zorluklar devam ediyor. Ancak mevcut piyasa koşulları altcoin Dogecoin’in 0,1 dolar eşiğini kırması için gerçek bir olasılık olduğunu göstermektedir. Bununla birlikte, piyasanın toparlanması ve oynaklığın artmasıyla birlikte, sevilen Shiba Inu temalı kripto para önemli bir sıçrama yapacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2