Altcoin Aelf’e Para Yağarken Balinalardan Yeni Hamle

Bugün iki altcoin için önemli bir gelişme var. Üstelik iki kripto para birimi de lider kripto para borsası Binance’de işlem görüyor. Detaylara bakalım.

Altcoin Aelf (ELF) için devasa hamle

Aelf (ELF), bugün 50 milyon dolarlık bir girişim fonunu açıkladı. Altcoin Aelf Ventures’ın bu stratejik hamlesi ELF için şimdiden olumlu bir ivmeyi tetikledi. Aelf Ventures’ın hayata geçirilmesi, yüksek performanslı Layer 1 teknolojisi ve sınırsız ölçeklenebilirlik sunan çoklu yan zincirleriyle tanınan bir proje olan Aelf için önemli bir kilometre taşına işaret ediyor.

Yeni kurulan Aelf Ekosistem Fonu 50 milyon dolar değerinde. Ayrıca altcoin Aelf’in kapsayıcı misyonuyla sorunsuz bir şekilde uyumlu. Web2’den Web3’e geçişin ön saflarında yer alan öncü ekiplere stratejik olarak yatırım yapıyor. Diğer taraftan  verimli ve etkileşimli bir geleceği katalize ediyor.

Çığır açan bir girişim

Bu çığır açan girişim, desteğini hem altcoin Aelf ekosistemindeki hem de daha geniş çoklu zincir ortamındaki yenilikçi blockchain projelerine genişletiyor. Ayrıca Aelf Ventures, dünya merkezi olmayan bir Web3 çağına doğru ilerliyor. Diğer taraftan olağanüstü beyinler ve çığır açan projeler için yol gösterici bir ışık olmayı amaçlıyor. Aelf Ventures Başkanı Hazel Zhang, fonun vizyoner amacını dile getirdi. Onun ifadeleriyle;

“Aelf Ventures, merkezi olmayan bir Web3 çağına doğru ilerliyor. Diğer taraftan olağanüstü zihinlere ve çığır açan projelere ışık tutan bir fener olarak duruyor. Misyonumuz açık: fikirleri altcoin Aelf’in özüyle örtüşen tutkulu ve düşünceli kuruculara yatırım yapmak. Ayrıca vizyonumuzu paylaşanları desteklemek.”

İşte Bu Hafta Kilit Açacak 5 Altcoin! Fiyatlar Ne Olur?

Kriptokoin.com olarak baktığımızda elindeki 50 milyon dolarla altcoin Aelf Ventures, Web2’den geleceğin merkezi olmayan ve etkileşimli web’ine sorunsuz bir geçiş sağlayan Web3 ekosisteminde inovasyonu desteklemek ve yönlendirmek için iyi bir konuma sahip olacak.

Santiment, altcoinlerin kademeli olarak yeniden canlanışını vurguluyor. Santiment’in son raporu, Chainlink’in balina adreslerinde artan aktiviteye işaret ediyor. Santiment’e göre, bu etkili adresler son üç gün içinde yaklaşık 10 milyon dolar değerinde altcoin LINK biriktirdi. Özellikle, şu anda 10.000 ila 100.000 LINK tutan 3.127 cüzdan bulunuyor.

Kritik Gelişme: Chainlink Dev Ortaklığını Duyurdu!

Santiment, 10.000 ila 100.000 aralığında LINK tutan önemli sayıda cüzdana işaret ediyor. Buna göre altcoin Chainlink’in birikim çılgınlığının yoğunluğunun altını çiziyor. Diğer taraftan bu adresler sadece üç gün içinde 9,6 milyon dolar değerinde altcoin LINK satın aldı. Ayrıca bu veriler, yatırımcıların stratejik olarak LINK token varlıklarını artırdıklarını gösteriyor. Uzmanlar bu birikimi Chainlink (LINK) için yükseliş eğiliminin umut verici bir göstergesi olarak yorumluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3