‘Alım Fırsatı’ Diyen Analistler, 9 Altcoin İsmi Verdi! – Kriptokoin.com

Kripto para yatırımcıları, mevcut ayı piyasası göz önüne alındığında bir sonraki boğa koşusunda hızla toparlanacak altcoin arayışındalar. Bunun için güncel uzman listelerine bakmak fikir verebilir. İşte alım fırsatı bölgesine giren kripto para birimleri.

Analistler şimdi satın alınacak 9 altcoin paylaştı

Ethereum (ETH)

Ethereum hakkında birkaç faktör yatırım aracı olarak listede her zaman üst sıralarda kalmasını sağlıyor. İlki, her kripto piyasası çöküşünden sonra hızlı bir toparlanma ve yeni zirve fiyatlara ralli yaptığını gören eşsiz esneklik. Bu, yatırımcıları, 2021 zirvelerini yeniden yakalamak için gereken +%400 oranında toparlanacağına ve muhtemelen piyasa toparlanmaya başladığında yeni zirvelere çıkmak için yarışacağına ikna etti.

İkinci olarak, Ethereum ekosisteminde pek çok gelişme yaşanıyor. En sonuncusu, POW’dan POS konsensüs mekanizmasına merakla beklenen geçiştir. Bu, Ethereum ağını daha ölçeklenebilir ve yüksek verimli hale getirir.

Ayrıca dolaşımda daha az sayıda token tutarken ETH token arzını da kısması bekleniyor. Ağdaki diğer önemli gelişmelerin yanı sıra bu ikisinin, ETH için bir toparlanmayı tetiklemesi ve token fiyatlarını yeni zirvelere fırlatması bekleniyordu.

Ayrıca, ETH token fiyat hareketinin daha büyük piyasa eğilimlerine saygılı olduğunu da gözlemlemeliyiz. Piyasa toparlandığında ortaya çıkar ve piyasa çöktüğünde düşer. 2023’te toparlanan bir pazara yönelik artan iyimserlik göz önüne alındığında, yatırımcılar ETH token fiyatlarının bu pazar trendine uymasını bekliyorlardı. Bu da ETH’nin neden 2023’te yatırım yapmak için en iyi kripto olduğunu doğruluyor.

Polygon (MATIC)

Yüksek potansiyel getiri için bugün satın alınabilecek en iyi kripto para birimlerinden biri Polygon’dur. Ethereum ağı için en büyük, en popüler ve değerli katman-2 ölçeklendirme protokollerinden biridir. Başlangıçta ETH ağındaki ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmek için tasarlanan yatırımcılar, Ethereum’un The Merge ile bu zorluğun üstesinden gelmeye çalışmasını nefeslerini tutarak izledi.

Sonunda Polygon, The Merge’in MATIC token fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahip olmasına izin vermeyerek dayanıklılığını ve sürdürülebilirliğini ikiye katladı. Bu da onu 2023’ten önce satın alınacak en iyi kripto paralar arasında öne çıkarma kararımızı şekillendirdi.

Alım Fırsatı 9 Altcoin

Bunun çoğu, markaların hala – şu anda merge sonrası ETH tarafından sunulandan daha yüksek ölçeklenebilirlik – araması ve bu nedenle Polygon’u kullanmaya devam etmesi gerçeğine bağlanabilir. Bu, Merge ile bile uzmanların, Polygon’un MATIC token kullanım durumlarını genişletecek ve fiyatlarını etkili bir şekilde artıracak markalarla işbirliğine/ortaklığa devam etmesini beklediği anlamına gelir.

Ayrıca, Polygon, diğer Blockchain’lerde başlatılması beklenen cross chain uyumlu bir protokoldür. Bu aynı zamanda kullanım durumlarını ve MATIC tokenlerine olan talebi artırmaya hizmet edecek ve bu da sonuçta fiyatlarını ve yatırımınızı yükseltecektir.

Cardano (ADA)

Akıllı Sözleşme savunucuları için 2023’te yatırım yapılacak en iyi kripto para birimlerinden biri Cardano’dur. Önde gelen kripto, güvenlik konusunda bir üne sahiptir ve Ethereum ağını alt üst eden birçok sorunu çözmek için tasarlanmıştır. Ancak güvenliğe olan bağlılığı, Cardano ekosisteminin gelişim sürecini yavaşlattı ve bu da onun ağır ve dinamik görünmemesine neden oldu.

Örneğin, 2017’de piyasaya sürülmesine rağmen, 2021’in sonlarında devreye aldığı akıllı sözleşme özelliğinden başlayarak, yalnızca bir avuç toplantı kripto teknolojisini entegre etti.

Alım Fırsatı 9 Altcoin

Bunların yanı sıra ADA’nın dayanıklılığı, toparlanan bir kripto piyasası ve hem Blockchain içi hem de Blockchain dışı markalarla daha fazla iş birliği/ortaklığın Cardano için benzeri görülmemiş bir değer kazancını tetiklemesi bekleniyor. Ayrıca, ADA tokenlerinin değer kazancı için olgunlaştığına ikna olmuş uzmanları var.

Yaklaşan piyasa toparlanma sezonunda – muhtemelen 2023’te – ADA tokenlerinin tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden yakalamak için gereken %800 oranında toparlanmasını bekliyorlar. Bunlar, onu 2023’te satın alınacak en iyi kripto para birimleri sepetimize dahil etmemizin başlıca nedenleridir.

The Graph (GRT)

Satın alınacak en iyi altcoin listesinde sıradaki proje Graph. Ethereum gibi Blockchain ağlarındaki verileri sorgulamak için devrim niteliğinde bir indeksleme protokolüdür. Etkili veri sorgulama yoluyla The Graph, geliştiricilerin daha gelişmiş, verimli ve güvenilir akıllı sözleşmeler bulmasını mümkün kılar.

Graph’ın, Web3, Blockchain oyunları, akıllı sözleşme, metaverse ve daha yeni ortaya çıkan kripto teknolojilerinin ilerlemesine yardımcı olmada özellikle önemli bir rol oynaması bekleniyor. Bu nedenle, oldukça umut verici bir geleceğe sahip olduğu için onu 2023’te satın alınabilecek en iyi kripto para birimleri arasında gösteriyoruz. Değer akışını tetiklemeye yardımcı olması beklenen kilit faktörler arasında, 2023’te başlaması beklenen, merakla beklenen piyasa toparlanması yer alıyor.

Ayrıca, 2023’ten önce yatırım yapmak için en iyi kriptolar arasında olacağına inanıyoruz çünkü büyük ölçüde düşük değerde. Bu protokolün piyasada sahip olduğu devrim niteliğindeki etkiye rağmen, ucuza satmaya devam ediyor. Yine de bunun çoğu, kripto ve Blockchain teknolojilerinin yavaş alımına bağlanabilir. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Blockchain tabanlı yapay zeka sistemlerine geniş bir bilgi havuzu sağlıyor.

Cosmos (ATOM)

Altcoin projesi Cosmos, uzun vadeli zenginlik için yatırım yapılacak en iyi kripto para birimidir. Altcoin projesi, geleceğin kripto parası ve birlikte çalışabilir bir kripto evreninin katalizörü olmakla övünür. Bu cesur iddialar, Blockchain teknolojileri arasında iletişim ve veri paylaşımına izin veren bir araç olan Inter-Blockchain Communication (IBC) protokolü tarafından desteklenmektedir.

Ayrıca, neredeyse herkesin ve markalarının, programlama becerilerine ihtiyaç duymadan birlikte çalışabilir Blockchain uygulamaları ve programları oluşturmasını mümkün kılan Cosmos SD tarafından desteklenmektedir.

Bu özellikleri, ATOM’un geleceğe doğru değer kazanmaya devam edeceğini söylüyor. Kripto paranın halihazırda 2021’deki zirvelerinin %70’in üzerinde işlem gördüğünü görerek, bu değer artışının gelecek yıl kadar erken başlamasını bekliyoruz. Bu da 2023’te satın alınacak en iyi kripto para birimleri listemize dahil edilmesini açıklıyor.

Burada öne çıkarmamızın diğer nedenlerinden bazıları, büyük ölçüde dirençli olması ve bu nedenle mevcut piyasa gerilemesinden sağ çıkmasını beklemesidir. Ayrıca, Blockchain ve kripto teknolojilerinin hızlandırılmış bir şekilde benimsenmesinin, ATOM için yukarı yönlü bir fiyat düzeltmesini tetiklemede kritik bir rol oynamasını bekliyoruz.

Solana (SOL)

Solana, özellikle önemli bir indirimle yatırım yapmak söz konusu olduğunda, 2023 için en iyi kripto paralardan biridir. Solana, tartışmasız Ethereum ve en hızlı büyüyen akıllı sözleşme ağı için en güçlü tehdittir. 2020’de yayına girmesine rağmen, Cardano gibilerini geride bıraktı ve bir dizi entegre kripto teknolojisi açısından Ethereum’u yakalamanın eşiğinde.

Bu arada, ağında başlatılan bazı projelerle çok başarılı oldu: Samoyed Coin meme coin, Star Atlas metaverse ve STEPN GameFi tokenleri gibileri tarafından yönetiliyor. Bunlar ve son derece umut verici geleceği, Solana’yı geleceğin bir altcoin’i yapıyor. Ayrıca Solana’yı 2023’te yatırım yapılacak en iyi kriptolar arasında göstermemizin nedenlerinin bir parçasını da oluşturuyorlar.

Geçmişte örnek teşkil edecek kadar iyi performans gösterdiği ve dayanıklılığını kanıtladığı için burada da öne çıkıyoruz. 2021’in sonlarında zirve yaptığında, ICO’sunu şimdiden %130.000’den fazla artırmıştı. Bu en yüksek fiyatın %80’inden fazlasını kaybetmiş olsa da, piyasadaki gerilemeler sırasındaki tarihsel performansı ve ağda yer alan geliştirici etkinliği düzeyi, herkesi hızlı bir şekilde toparlanacağına ikna etti.

Shiba Inu (SHIB)

En iyi altcoin projelerini ucuza satın almak isteyen kripto avcıları, Shiba Inu’yu 2023’te yatırım yapmak için en iyi kripto para birimi olarak görebilirler. Shiba Inu, en popüler ve değerli meme coin’lerinden biridir.

SHIB ayrıca ünlülerden kripto fenomenlerine kadar en büyük çevrimiçi takipçi topluluklarından birine sahip. 2021’in başlarındaki pazar rallisi sırasında, üç aydan kısa bir süre içinde yüzde bir milyondan fazla arttığında popülerlik kazandı. Aynı zamanda hızla toparlandı ve yıl ortasında yaşanan piyasa çöküşünün ardından yeni zirvelere yükseldi.

Ancak SHIB’i 2023’te satın alınacak en iyi kripto para birimi olarak görmemizin tek nedeni yıldız fiyat performansı ve muazzam esneklik değil. Diğerleri arasında Shiba Inu ekosisteminde pek çok gelişme olduğu gerçeği yer alıyor. Hepsinin SHIB token fiyatları üzerinde olumlu bir etkiye sahip olması bekleniyor. Bunlar arasında Shiba DEX’in lansmanı, Shib ekosistem tokenlerinin lansmanı ve SHIB için artırılmış yanma oranı yer alıyor.

Ayrıca, SHIB’in 2021’de hayal bile edilemeyecek kazançlar elde etmesine yardımcı olan meme coin çılgınlığının olası yeniden canlanmasını da göz ardı edemeyiz. Bununla birlikte, geniş takipçi topluluğunun, piyasa toparlanmaya başlar başlamaz birden çok yapay fiyat pompasını tetiklemeye çalışmasını ve bunun nedenlerini artırmasını bekliyoruz. neden bugün satın almaya değer.

Sandbox (SAND)

Sandbox, en popüler, değerli ve en hızlı büyüyen metaverse projelerinden biridir. Aynı zamanda sağlam temellere sahiptir ve sonunda dünyanın en büyük Blockchain tabanlı sosyal medya platformuna dönüşmeyi amaçlamaktadır. Ek olarak, Sandbox metaverse’de, özellikle NFT ve oyna-kazan oyunları gibi kripto teknolojilerinin entegrasyonu olmak üzere pek çok gelişme oldu. Tüm bunlar, SAND’i geleceğin kripto parası olarak konumunu sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Diğer katalizörler arasında, analistlerimizin SAND’ın mevcut piyasa gerilemesinden kurtulmasına yardımcı olmada önemli bir rol oynayacağına inandıkları dayanıklılığı yer alıyor. Metaverse coin’in kripto piyasası dinamiklerine olan saygısı göz önüne alındığında, toparlanan bir SAND üzerinde önemli bir etkiye sahip olması bekleniyor. SAND token’ın henüz nakde çevirmediği hem cross-chain hem de off-chain markalarla yapılan birçok işbirliğini ve ortaklığı unutmamak gerekir.

Stellar (XLM)

Şu anda satın alınacak en iyi altcoin listesinde dikkate alınması gereken son proje XLM. Stellar Lumens, Ripple ile aynı kumaştan örülmüştür ve küresel bankacılık endüstrisinde devrim yaratmayı vaat etmektedir. Stellar, merkezi olmayan bankacılık hizmetlerine erişim sağlayarak, dünyadaki çoğunluğun karşı karşıya olduğu finansal kapsayıcılık sorununu çözmeyi amaçlıyor. Bu, onu etkili bir şekilde geleceğin nihai kriptosu yapar.

Kripto piyasasındaki gelecekteki değeri hakkında bu tür bir iyimserlik, XLM’nin yükseliş trendini sürdürmesine yardımcı oldu. Yaklaşan piyasa toparlanmasına yaklaşırken, bu direncin altcoin’in yukarı yönlü kazançlarını artırmaya devam etmesini bekliyoruz. Bu, 2023’te satın alınacak en iyi kripto paralar dizinimize dahil edilmesini açıklıyor.

Altcoin şimdiden Ocak 2018 zirvelerinin %85 altında işlem görüyor. Ripple’ın fiyat hareketine aşırı bağlılığı göz önüne alındığında, devam eden Ripple – SEC davasında yılın sonlarında veya 2023’ün başlarında olumlu bir kararın XLM token fiyatları üzerinde olumlu bir etkisi olmasını bekliyoruz. Her iki durumda da, toparlanan bir pazarın, XLM token fiyatlarının 2023’ün sonundan önce %400’e kadar artarak 2021’deki zirvelerini yeniden yakalamasına yardımcı olmasını bekliyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-3