Akıllı Para, Ripple ve Bu 3 Altcoine Akıyor!

Stellar, Ripple ve Solana tabanlı yatırım fonları Temmuz ayında AUM artışı gördü. Büyük kazançlar, Ripple’ın ay ortasında SEC’e karşı kazandığı kısmi mahkeme zaferinin ardından başladı.

Akıllı para, Ripple, Stellar ve Solana’ya aktı

CCData’nın bir raporuna göre, Stellar’ın XLM, Ripple’ın XRP ve Solana’nın SOL ile bağlantılı yatırım fonları için yönetim altındaki varlıklar (AUM) Temmuz ayında yükseldi.

AUM artışının çoğu 14 Temmuz’da, bir ABD yargıcının XRP tokenlerinin borsalarda satışının yatırım sözleşmesi teşkil etmediğine karar vermesinden bir gün sonra gerçekleşti. Karar, kripto sektöründe keskin fiyat artışlarına yol açtı. Özellikle XRP’nin yanı sıra XLM ve SOL gibi diğer altcoin’lerden bundan fayda sağladı.

XLM tabanlı ürünler için AUM %62,7 artışla 17,3 milyon dolara yükseldi. CCData, bu fonlar arasında Grayscale’in Stellar Lumens Trust’ının (XLM) net varlık değerine olan priminin %330’a yükseldiğini söyledi. Rapora göre, Ripple tabanlı ürünler Temmuz ayında AUM’de %33,2’lik bir artış kaydetti. Böylece, 65,7 milyon dolara ulaştı. SOL tabanlı ürünler ise AUM’de %55,7’lik bir artışla 87,8 milyon dolar oldu. CCData araştırma analisti Hosam Mahmoud, şu değerlendirmeyi yaptı:

XLM’yi çevreleyen duyarlılık, USDC’nin Circle’ı ile ortaklığının ilerlemesi ve MoneyGram gibi kuruluşlarla stratejik işbirlikleriyle desteklenerek geçtiğimiz ay boyunca olumlu oldu.

Ripple

XRP’nin yıldız yolculuğu

Piyasa veri sağlayıcısı Kaiko, XRP’nin merkezi borsalarda 150 milyar doları aşan kümülatif hacmiyle 2023’ün en çok işlem gören altcoin’i unvanını elde ettiğini duyurdu. Yakın zamanda atılan bir tweet aracılığıyla bu başarıyı paylaştı. Böylece Kaiko, XRP’nin altcoin piyasasındaki baskın konumunun altını çizdi.

XRP’nin işlem hacmi, 150 milyar doları aşarak ve 175 milyar dolara doğru ilerliyor. Bu hareketiyle yukarı yönlü bir seyir izliyor. Bu etkileyici performansıyla XRP, 50 milyar doların üzerinde bir farkla, diğer altcoinleri gölgede bıraktı. Özellikle, sıradaki Solana (SOL) 100 milyar dolarlık kümülatif ticaret hacmine sahip.

Ripple (XRP)’ye olan ilginin yeniden canlanması, iki hafta önceki ABD mahkemesi kararının ardından geldi. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bu karar XRP’yi ilgi odağı haline getirdi. Böylece, fiyatı sürekli olarak değer kazandı. Hatta Reuters kısa süre önce XRP’yi altcoin piyasasının arkasındaki itici güç olarak nitelendirdi.

Bir başka gelişmede, Bitboy olarak da bilinen kripto influencer’ı Ben Armstrong, XRP için tereddütsüz iyimserliğini dile getirdi. XRP’nin çeşitli borsalarda yeniden listelenmesini, topluluğun yasal işlemler karşısındaki direncinin ve korku eksikliğinin bir kanıtı olarak vurguladı. Bu eski haline getirme Bitboy’un boğa duruşunu güçlendirdi. Ayrıca, token için parlak bir gelecek öngören birçok XRP destekçisi arasında yankı buldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1