Ağustos’ta En Çok Bu 3 Altcoin Kazandırdı! Fazlası Geliyor

Ağustos, tüm altcoin piyasası için oldukça yoğun bir aydı. Bitcoin ve Ethereum istikrarlı bir fiyatı korumakta zorlandı. Orta hacimli altcoin projesiyse hamle yapmak için fırsat buldu. Bu yazıda, bunlardan öne çıkan 3 örneği, yükselişin arkasındaki katalizörlerle birlikte listeleyelim.

İşte Ağustos ayında en çok kazandıran 3 altcoin

Rollbit Coin (RLB)

RLB, Ağustos boyunca sağlam bir performans sergiledi. Bu platform, kullanıcıların 1000x kaldıraç kullanarak token ticareti yapmasına olanak tanır. Rollbit ayrıca kullanıcılarına spor bahisleri ve atari oyunları ile tokenize jackpot oyunu da sunuyor. Ağustos başı itibariyle Rollbit, 2,5 milyar doların üzerinde değerde kripto vadeli işlem ticareti kaydetti.

RLB ayrıca fiyatının artmasına neden olan muazzam bir satın alma baskısı yaşadı. İlginç bir şekilde Rollbit, en hızlı büyüyen altcoin topluluklarından birine sahip. Bunun tamamı, kumarbazlar ve yatırımcılar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan bir hizmet sunması sayesinde oldu. Kullanıcılar genel olarak kötü bir pazara rağmen Rollbit’e akın etti.

Rollbit’in son zamanlardaki büyümesinin arkasında, Rollbit’in RLB satın alması ve yakması da dahil olmak üzere çeşitli faktörler var. Yakma programı, dolaşımdaki RLB sayısını azaltacak ve fiyatı artıracak. Coingecko’ya göre altcoin fiyatı son 7 günde %21,02 artışla 0.1837 dolardan işlem görüyor

XDC Network (XDC)

XDC Network, Blockchain teknolojisi ile geleneksel finans arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlayan hibrit bir Blockchain platformu olarak hizmet ediyor. Eskiden XinFin olarak adlandırılan bu altcoin, gerçek dünyadaki sorunların üstesinden gelmeye odaklanır. Aynı zamanda, büyük sistematik değişiklikler yaparak işletmelerin Blockchain teknolojisinin avantajlarından kolayca yararlanmasına yardımcı olur.

XDC, uluslararası ödeme mesajlaşma standardı ISO 20022 ile uyumlu olduğundan geliştiricilerin ve finans kurumlarının üzerinde uygulama oluşturabileceği kolay bir platformdur. Platform ayrıca birkaç tanınmış tarayıcıyla uyumlu bir web uzantısı olan XDCPay uygulamasını da tanıttı.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, İngilitere merkezli varlık pazarı Tradeteq yakın zamanda XDC üzerinde tokenize bir ABD Hazine arzı başlattı. XDC, tokenizasyonun dünya çapında zemin kazanmaya devam etmesi nedeniyle benimsenmesinde artış gördü. CoinGecko’dan elde edilen veriler, XDC’nin son 7 günde %13,1’lik bir fiyat artışıyla 0.05953 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.

Toncoin (TON)

Toncoin geçen haftanın en büyük kazançlarından biri oldu. TON’un Blockchain yönetimine ve merkezi olmayan uygulamalara yönelik yenilikçi yaklaşımı, en büyük çekiciliklerinden biridir. Proje başlangıçta Telegram Open Network’ün topluluk odaklı bir fork’u olarak başladı. Ancak son günlerde ağda büyük bir hareketlilik yaşandı.

Yeni bir rapor, Ton’daki geliştirici etkinliğinin 2020’de %102 arttığını iddia etti. İlginçtir ki, TON Wiki Challenge ve DoraHacks Hackathon, TON’daki son artışın ardındaki iki büyük faktördür.

Coingecko’ya göre TON şu anda 1.70 dolardan işlem görüyor. Bu son 7 günde %16,9’luk bir fiyat artışı anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1