Ağustos’ta Dikkat Edilmesi Gereken Altcoin Projeleri Açıklandı!

Yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, DeFi ve Web3 araştırmacısı Stacy Muur, dikkat çekti. Ağustos 2023 için altcoin trendlerine ilişkin anlayışlı analizini paylaştı. Analizinde, özellikle iki anlatı ve altcoinler ortaya çıktı.  İşte detaylar…

Layer-2 ağlarına işaret edildi

Muur, likiditenin mevcut Katman 1 (L1) ve Katman 2 (L2) çözümlerinden daha hızlı, daha ucuz ve daha ölçeklenebilir işlemler sunan yeni L2 ağlarına akmasının önemini vurguladı. Geçtiğimiz hafta boyunca Muur, Base, Mantle ve Linea dahil olmak üzere birkaç yeni Ethereum ölçeklendirme çözümü için toplam kilitli değerde (TVL) kayda değer bir büyüme kaydetti. Muur analizinde, bu yeni L2 ağlarının her birinde TVL’ye göre en iyi protokollerin kapsamlı bir dökümünü sağladı ve ilgili ekosistemlerinin gelecekteki görünümü için tahminlerde bulundu. Bu ağlarda piyasaya sürülmesi beklenen önde gelen protokollerden bazıları Aave, Balancer, Rhino Fi, Magic Eden, EigenLayer, Ankr, PolyhedraZK, Pendle, Rarible, Orbiter Finance.

Muur ayrıca Volmex Finance, Perennial Labs, Pike Finance, Farcaster, Moonwell DeFi, Gauntlet Network, Myso Finance, StraDefi.io, Stratum Exchange, Pinnako Dex, Script Network, Lynex Fi, Velocore XYZ, Star Protocol, Bounce Finance ve Cashmere Labs gibi daha az bilinen bazı protokollerin de izlemeye değer olduğunu vurguladı. Yeni L2 ağları arasında Muur, Mantle’ı güçlü bir çözüm olarak özellikle övdü.

Hesap soyutlama olayı ve bu altcoin projeleri dikkat çekti

Muur’un vurguladığı ikinci trend, DeFi ürünlerinin kullanıcı deneyimini (UX) önemli ölçüde geliştirdiğine inandığı hesap soyutlamasının (AA) benimsenmesiydi. AA, Blockchain teknolojisinin kullanıcı arayüzünden ayrılmasına olanak tanıyor. Kullanıcıların bazı karmaşıklıklarla uğraşmadan DeFi ürünleriyle etkileşime girmesini sağlıyor. Muur, MetaMask’in halihazırda kullanıcılarına hesap soyutlamanın faydalarını sağlamanın yollarını aktif olarak araştırdığını belirtti.

Ayrıca, bu alanda 2023’te gerçekleşmesi beklenen, yerel bir hesap soyutlama modüler yürütme katmanı olan Fuel Network, Holdstation’a işaret etti. Ayrıca Plena Finance, Fuse Network, Argent gibi birkaç kayda değer gelişmeyi listeledi. Kripto para ortamı gelişmeye devam ederken, Stacy Muur tarafından vurgulanan bu iki trend, kripto alanının geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynayabilir. Gelişmiş ölçeklenebilirlik, gelişmiş kullanıcı deneyimleri ve layer 2 ağlarında DeFi ürünlerinin daha fazla benimsenmesini vaat edebilir. Yatırımcılar, geliştiriciler ve meraklılar, önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak bu gelişmeleri merakla izliyor. Muur’un analizi kripto para dünyasının evrim geçiren doğasının altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1