Açıklandı: Eylül’de Bu 4 Altcoin İzlenmeli!

Ağustos ayı hızla sona eriyor ve bazı kripto paralar beklentilerin ötesinde bir performans sergiledi. Ancak, diğerleri hepimizin beklediğinin altında kaldı. Örneğin, Ağustos ayı Bitcoin ve BNB için en iyi aylardan biri değildi. Yine de, bildiğimiz gibi, kripto piyasası oldukça değişken, bu nedenle azalan performans bekleniyor. Ne olursa olsun, Eylül 2023 hızla yaklaşırken, iyi performans göstereceğine inanılan bazı altcoin projeleri var. Analist Mike Woriji, iyimser olduğu coinleri açıkladı. İşte detaylar…

Analistin listesindeki ilk altcoin, INJ

Injective Protocol, geliştiricilerin ve kullanıcıların piyasada karşılaştığı bazı ortak sorunları ele almaktadır. Örneğin, proje herkesin kolayca gezinebilmesi için tanıdık bir düzen ve bir dizi özellik ile tasarlanmıştır. Injective’in ilerlemesi 2022’de fark edilir hale geldi. Buna ek olarak, Injective Protocol’ün cazibelerinden biri de INJ tokeninin etkileyici fiyat performansıdır. Bu projenin ikinci bir gücü de ekibin inşa etmeyi bırakmamış olmasıdır. Yani Injective, IBC’nin bir parçası olan bir layer 1’dir. Süper hızlı olmasının yanı sıra, protokol herhangi bir gas ücreti talep etmemektedir. Buna ek olarak, Injective yield üretimi ve zincirler arası ticaret sağlar.  Bu projenin bir başka etkileyici özelliği de birlikte çalışabilirliğe verdiği önemdir. Injective, aşağıdakiler gibi en önde gelen zincirlerden bazılarıyla birlikte çalışabilir:

  • IBC aracılığıyla Cosmos ekosistemi.
  • Solana
  • Polygon
  • Ethereum

Injective’in gerçekten net bir yol haritası var. Analist, yükseltmeler nedeniyle Eylül ayında INJ token için olumlu bir fiyat hareketi olacağını tahmin ediyor. Injective yol haritasında platformu geliştirecek birkaç yükseltme ana hatlarıyla belirtilmiştir. Planlanan yükseltmeler arasında Carcosa Yükseltmesi, Mesh Zincir Ağı, Çoklu VN Zincirleri, Volan Yükseltmesi var. Son olarak, INJ için altcoin sürümü 4. çeyrekte sona erecek.

Akash Network de listede

Akash basitçe merkezi olmayan bir bulut bilişim pazarıdır. Geliştiricilere esnek ve daha ucuz bir bulut tabanlı altyapı ile merkezi olmayan uygulamalar oluşturmaları için bir çözüm sunar. Akash Ağı, normal bulut hizmeti sağlayıcılarıyla uyumludur. Ancak ayırt edici faktörü, kontrolü geliştiricilerin ellerine bırakmasıdır. Buna ek olarak Akash, merkezi olmayan bir bulut bilişim hizmeti olarak oynadığı rol nedeniyle oldukça kazançlı bir yatırım olma potansiyeline sahiptir.  Akash’ın birçok cazip özelliği vardır ve bunlardan biri de GPU pazarıdır. Bu hizmet, yapay zeka barındırma için önemli bir araçtır.

Altcoin Avcıları Bu 2 Coin'e Göz Dikti: Fırsat Bölgesindeler!

Akash Network, merkezi olmayan bulut hizmetini, insanların ve şirketlerin kullanılmayan GPU kaynaklarını başkalarına, özellikle de yapay zeka araştırmacılarına ve geliştiricilerine kiralayabilecekleri bir platform sunmak için kullanıyor.  Merkezi olmayan tasarımı ve güvenli, açık ve uygun maliyetli bulut çözümlerine yönelik artan talep sayesinde bulut bilişimde büyük bir değişime öncülük ettiği için Akash Network’e yatırım yapmanın büyük bir potansiyeli var. Bu projede çok sayıda ortaklık ve geliştirme süreci devam ediyor.

Son zamanların popüler altcoin projesi: UNIBOT

Unibot, Telegram uygulamasından Uniswap v3’te altcoin ticaretini destekleyen bir Telegram botudur. Unibot platformunun ana gücü, sağlam altyapısı ve gelişmiş algoritmaları tarafından yönlendirilen hızıdır.   UNIBOT’ta bulunan araçlardan bazıları şunlardır:

  • Hızlı bir ticaret platformu.
  • Mirror Sniper: Bu, kullanıcıların diğer cüzdanların işlemlerini kopyalamasını sağlar.
  • Yeni tokenlar hakkında gerçek zamanlı bilgi sunan bir token lansman kanalı.
  • Cüzdan yönetimi.
Çöken O Altcoin Bu Haberle Yükselişe Geçti! Hacim Patladı

Listede en son DAG var

Constellation, lansmanından bu yana etkileyici bir piyasa ivmesi kazanan projelerden biridir. Pasif getiri elde etmek için farklı yollar sunan bir DeFi ekosistemi ve merkezi olmayan bir veri pazarı olarak hizmet vermektedir. Constellation’ın halihazırda ABD Hava Kuvvetleri, Amazon Web, KuCoin Exchange ve Chainlink (LINK) gibi önemli ortaklardan oluşan bir listesi var. Constellation ağı, birçok şeyin yanı sıra, yeni bir konsensüs mekanizması kullanarak ölçeklenebilirliği geliştirmeye odaklanmaktadır. Buna ek olarak Constellation, çoğu DeFi platformuna kıyasla daha hızlı sonuçlanan daha hızlı işlemler sağlar.

Constellation’ın performansının merkezinde, ağın bir dizi kaynaktan depolama alanı elde etmesini sağlayarak performansı artıran ve tıkanıklığı azaltan yönlendirilmiş asiklik grafik mimarisi yer alıyor. Analiste göre, Constellation’ın ölçeklenebilirliğe odaklanması, DAG tokeninin ayı piyasası öncesinde izlenmeye değer olduğu anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1