Açıklandı! Bu 5 Altcoin Portfönüzde Olmalı

Bitcoin ve altcoin projelerine yatırım yapmak, önemli değer artışı için heyecan verici fırsatlar sunar. Kripto piyasası son zamanlarda zorluklarla karşılaşmış durumda. Ancak geçmişte olduğu gibi yine dayanıklılık söz konusu. İşte yatırım portföyünüz için değerlendirmeye değer beş kripto para birimi.

Altcoin Fetch.ai (FET): Yapay Zeka ve Web 3.0 arasında köprü kuruyor

Altcoin Fetch.ai (FET) son zamanlarda %6,31’lik bir fiyat artışıyla 0,2323 dolara yükselerek en iyi performans gösteren kripto paralardan biri oldu. Buna göre bu kripto para, bir yapay zeka (AI) laboratuvarı olarak çalışıyor. Ayrıca herkesin erişebileceği merkezi olmayan bir makine öğrenimi ağı oluşturmaktadır. Buna göre Fetch.ai’nin benzersiz teknolojisi, yapay zeka ve Web 3.0 arasındaki boşluğu dolduruyor. Diğer taraftan onu dijital ortamda öne çıkan bir oyuncu haline getiriyor.

Fiyat artışı, yapay zekanın çeşitli sektörlerde üretkenliği artırma potansiyeline olan inancın artmasına bağlanabiliyor. Diğer taraftan bu yenilikçi yaklaşım, Fetch.ai’yi umut verici bir yatırım seçeneği olarak konumlandırıyor.

Altcoin Sonik Coin: Meme coin dalgasını sürmek

Altcoin Sonik Coin, 100 milyon $ piyasa değerine ulaşan en hızlı meme token olmayı hedefliyor. SEGA video oyunu serisinden esinlenen SONIK, sosyal medya platformlarında giderek daha fazla ilgi görüyor. Staking ödülleri gibi benzersiz özellikleriyle altcoin SONIK, ilginç bir yatırım fırsatı sunuyor. Token’ın ön satışı devam etmekte olup kalan süre sınırlı.

Dogecoin (DOGE)

Altcoin Dogecoin gönülsüz bir şaka olarak başladı. Ancak meme çekiciliği nedeniyle hızla popülerlik kazandı. Zaman içinde, canlı bir topluluğa sahip ciddi bir dijital para birimine dönüştü. Uzun vadede muhtemelen 1 dolar işaretini aşarak sürdürülebilir bir büyüme olabilir. Hatta Capital.com, Dogecoin için 2028 yılına kadar 1,43 dolarlık bir fiyat öngörüyor.

Maker (MKR): DeFi yönetişim tokeni yükselişte

MakerDAO’nun yönetim tokenı olan Maker (MKR), %8,35’lik etkileyici bir değer artışına tanık olarak 1.147,63 dolara ulaştı. Düşen bir piyasadaki bu artış, altcoin Maker’ın altcoin piyasasındaki direncini ve artan önemini gösteriyor. İstikrarlı performansı onu yatırımcılar için kayda değer bir seçenek haline getiriyor.

Altcoin

Altcoin yPredict (YPRED): Yapay zeka odaklı ticaret öngörüleri

yPredict, geleneksel istatistiksel modelleri son teknoloji yapay zeka ile harmanlıyor. Buna göre değerli alım satım içgörüleri sağlamasıyla öne çıkıyor. Buna göre klasik ARIMA modelini modern LSTM ve SVM modelleriyle birleştiriyor. Ayrıca finans ve ötesi için çok yönlü bir araç haline getiriyor. 2023 yılının 3. çeyreğinde yPredict, altcoin YPRED’i borsalarda listelemeyi hedefliyor. Ayrıca yeni ürünler sunarak sürdürülebilir, uzun vadeli büyüme için konumlandırmayı planlıyor.

Altcoin

Kripto para birimlerine yatırım yapmak risk taşıyor. Bu nedenle kapsamlı bir araştırma yapmak ve yatırım hedeflerinizi göz önünde bulundurmak çok önemli. Kriptokoin.com olarak baktığımızda bu kripto para birimlerinin her birinin farklı özellikleri var. Çeşitli yatırım tercihlerine hitap eden benzersiz özellikler ve potansiyel kazançlar sağlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1