5 Numaralı Ethereum Balinası Açıklandı! Şaşırmayın

Kripto veri izleme platformu Arkham Intelligence, popüler ticaret uygulaması Robinhood’un altcoin Ethereum (ETH)’nin en büyük sahipleri arasında yer aldığını açıkladı. Buna göre kripto para biriminin beşinci en büyük sahibi olduğunu ortaya çıkardı. Bu keşif, Robinhood’un Bitcoin’in ötesinde kripto alanındaki önemli katılımına ışık tutuyor.

Robinhood’un önemli Ethereum varlıkları

Arkham Intelligence, kripto dostu ticaret platformuyla tanınan Robinhood’un beşinci en yüksek miktarda Ethereum varlığına sahip bir cüzdanı kontrol ettiğini ortaya çıkardı. Odak noktası genellikle Robinhood’un büyük Bitcoin cüzdanı. Ancak Arkham’ın analizi şirketin aynı zamanda önemli bir ETH cüzdanına sahip olduğunu vurguluyor. ETH’deki 2,54 milyar dolarlık varlığıyla Robinhood dikkat çekiyor. Diğer taraftan bu lider kripto para biriminin önemli sahipleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

Arkham Intelligence bir sosyal medya güncellemesinde bu ayrıntıyı açıklıyor. Buna göre Robinhood’un üçüncü en büyük Bitcoin cüzdanına sahip olduğunu daha önce tespit etmesinin dikkat çektiğini belirtiyor. Bununla birlikte, Robinhood’un beşinci en büyük ETH cüzdanının sahibi olarak konumunun daha yeni ortaya çıkması daha az dikkat çekiyor. Platform, Ethereum cüzdanında bulunan fonların kullanıcı bakiyeleri için saklama altında tutulduğunu belirtiyor. Diğer taraftan şirketin kullanıcıların varlıklarını güvence altına alma konusundaki katılımını artırdığını belirtiyor.

Robinhood’un çeşitli kripto varlıkları

Önemli Ethereum varlıklarının ötesinde, Robinhood’un cüzdanı bir dizi başka kripto para birimini de içeriyor. Cüzdanda ayrıca 122.076 BTC (3,3 milyar dolar), 34,1 trilyon Shiba Inu (277,8 milyon dolar) var. Ayrıca 4,9 milyon LINK (29,7 milyon dolar) ve 2,6 milyon AVAX (29,6 milyon dolar) bulunuyor. Bu çeşitli portföy, Robinhood’un kripto alanındaki kapsamlı varlığının altını çiziyor.

Etkileyici kripto varlıklarına rağmen Robinhood, yüksek kripto işlem hacimlerini sürdürmede zorluklarla karşılaşıyor. Şirket, ikinci çeyrekte kripto alım satım faaliyetlerinde bir düşüş olduğunu nelirtiyor. Diğer tarafta gelirin ilk çeyrekteki 38 milyon dolardan 31 milyon dolara düştüğünü vurguluyor. Buna karşılık Robinhood, cüzdan ürününün işlevselliğini Bitcoin ve Dogecoin için saklama, gönderme ve alma desteği içerecek şekilde genişletiyor. Ayrıca kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere Ethereum takaslarını da tanıtıyor. Bu stratejik hamle, kullanıcıların taleplerini karşılamayı hedefliyor. Diğer taraftan gelişen piyasa taleplerine uyum sağlamayı amaçlıyor.

Robinhood’un büyüyen kripto varlığı

Arkham Intelligence’ın Robinhood’un önemli Ethereum ETH varlıklarını ortaya çıkarması dikkat çekiyor. Diğer taraftan ticaret uygulamasının kripto para dünyasında önemli bir oyuncu olma statüsünü daha da sağlamlaştırıyor.

Ethereum Balinaları Dump'a Hazırlanıyor! Bir Balina Daha Uyandı!

Çeşitli varlıkları ve genişleyen işlevleriyle Robinhood, kripto ticaretinin dinamik dünyasına uyum sağlamaya devam ediyor. Ayrıca yenilikler yapmayı da sürdürüyor. Buna göre kullanıcı ihtiyaçlarını karşılama ve piyasadaki varlığını geliştirme konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2