4.41 Trilyonluk Alım: Bu Yeni Meme Coin Balinası Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Kripto para dünyasında dikkat çeken gelişmelerden biri daha yaşandı. Popüler blockchain veri analiz platformu Etherscan.io, yeni bir SHIB balinasının ortaya çıktığını duyurdu. Bu büyük oyuncunun yaptığı büyük alım, kripto topluluğunda büyük bir heyecan yarattı.

Etherscan.io verilerine göre, yeni bir SHIB balinasının ortaya çıktı. Bu balina, 40.416.233 dolar (40.41 milyon dolar) değerinde 4.412.252.578.938 (4.41 trilyon) SHIB biriktirdi. Büyük birikim, basın saatinden yaklaşık 16 saat önce tek bir işlemde gerçekleştirildi. Bu alımla birlikte söz konusu balina en büyük SHIB sahipleri listesinde 27. sırayı aldı. Bu gelişmeye ilk dikkat çeken kripto para birimi balina izleme platformlarından biri olan Whale Alert oldu.

SHIB, kripto para dünyasında son zamanlarda büyük bir ilgi odağı haline geldi. Popüler Dogecoin benzeri, “Shiba Inu” adlı bir köpek cinsine dayanan bu meme coin, sosyal medya etkileşimleri ve popüler isimlerin desteği ile büyük bir takipçi kitlesi elde etti. Ayrıca yeni balina alımı, SHIB’in fiyat artışı yaşadığı bir döneme denk geldi.

SHIB, 4 Ağustos’ta bir konsolidasyon aşamasından çıktıktan sonra hafta sonu %20’lik olağanüstü bir fiyat artışına tanık oldu. 0.00001 dolar civarındaki psikolojik direnç seviyesini aşan meme coin, dört ayın en yüksek fiyatına ulaşarak yatırımcılarına önemli kazançlar sağladı. Yükseliş ivmesi, kripto para biriminin potansiyelini ve gücünü vurgulayarak yatırımcıların güvenini artırdı.

Bunların yanında Santiment fiyat artışı üzerine dün yaptığı analizde, başta fiyat artışını destekleyen önemli işlem hacmi olmak üzere birçok göstergenin rallinin devamına işaret ettiğini kaydetti.   

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : the crypto basic


source site-7