3.3 Milyar Dolarlık Servete Sahip David Rubenstein, Bitcoin Hakkında Konuştu

Carlyle Group’un Kurucu Ortağı ve Eş CEO’su David Rubenstein, Bloomberg ile yaptığı son sohbette Bitcoin’in geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve BTC’nin geleneksel finans çevrelerinde artan kabulüne ve halen karşı karşıya olduğu düzenleyici zorluklara değindi.

Rubenstein’ın açıklamaları, BlackRock’ın Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) olan ilgisine odaklandı ve coine ilişkin algıda potansiyel bir değişimin sinyalini verdi.

Konuşma, Rubenstein’ın “Bitcoin’in piñatası” olarak adlandırdığı Michael Novogratz’a esprili bir selamla başladı. Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Novogratz, Bitcoin’in fiyat dalgalanmaları nedeniyle hem övgü hem de alay konusu olmuştu.

“Bitcoin Kalıcı Bir Şekilde Burada”

Rubenstein, BlackRock gibi büyük bir kurumsal şirketin kripto para alanına girme ihtimalinin, Bitcoin’in potansiyel uzun ömürlülüğünü desteklediğini öne sürdü.

Rubenstein, “İnsanlar Bitcoin ve diğer kripto paralarla dalga geçmekte hızlı davransa da BlackRock’ta Larry Fink’in Bitcoin’de bir ETF’ye sahip olacaklarını söylemesi… Belli ki Bitcoin uzun bir süre daha piyasada olacak” dedi.

Rubenstein, Bitcoin’e ilk dönemlerinde yatırım yapma fırsatını yakalayamayan pek çok kişinin yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Bitcoin’in 100 dolardan şu anki fiyat noktası olan 29.000 dolara kadar olan şaşırtıcı yolculuğunu hatırlattı ve 100 dolardan satın alanların önemli kazançlar elde ettiğini söyledi.

Rubenstein, Kongre’deki Cumhuriyetçilerin nispeten destekleyici bir duruş sergilediğini gözlemleyerek, “Bitcoin’in kaybolup gideceğini sanmıyorum” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5