Uzun Vadede Mantıklı 3 Token: Shiba Inu (SHIB), Ripple (XRP) ve Pomerdoge (POMD)

Grayscale’in SEC’e karşı mücadelesinde yakın zamanda kazandığı zaferle birlikte kripto piyasası toparlanmanın bir yolunu buldu. Birkaç gün içinde birçok kripto para yükselişe geçti ve Bitcoin tekrar 27.000 doları aştı.

Her ne kadar devamında düşüş olsa da bazı analistler ileriki dönem için umutlu görünüyor.

Analistler uzun vadede yüksek yatırım getirisi sağlamak için üç tokenı destekliyor. Tokenlar Shiba Inu (SHIB), XRP ve Pomerdoge’dur (POMD). Kripto uzmanları yakında POMD fiyatında 50 kat artış öngörüyor. Analistlerin neden bu tokenları seçtiğini görelim.

Pomerdoge (POMD) Ön Satışı Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Buraya Tıklayın

Analistlerin Tahminine Göre Shiba Inu (SHIB) Devasa Bir Yükselişe Hazırlanıyor

Shibarium’un piyasaya sürülmesinin ardından her Shiba Inu (SHIB) meraklısı fiyatların yeniden canlanmasını bekliyordu. Ancak Shibarium’un girişinin Shiba Inu token fiyatı üzerinde herhangi bir olumlu etkisi olmadığından durum tam tersi oldu. Shibarium’un ilk denemesi başarısız olunca, geliştiriciler yeniden başlatmadan önce çizim tahtasına geri dönüp tüm sorunları düzeltmek zorunda kaldı.

Artık tüm sorunlar çözüldükten sonra Shibarium mücadeleye dahil olduğundan, yatırımcılar yeniden Shiba Inu’ya güveniyor. Popüler kripto borsası Bitmex’in borsaya daha fazla Shiba Inu ticaret çifti eklemesiyle birlikte analistler, bu yeni gelişmelerin token için bir geri dönüşe işaret etmesini ve uzun vadede yüksek bir yatırım getirisine yol açabilecek potansiyel bir toparlanma için konumlandırmasını bekliyor.

XRP Uzun Vadede Devasa Büyüme Potansiyeline Hazırlanıyor

Son birkaç ayda ayı piyasasında ağır bir kayıp yaşadıktan sonra XRP yavaş yavaş yeniden ivme kazanıyor. Bu, uzmanların token için yükseliş görünümü öngörmesine yol açtı.

Grayscale’in SEC’e karşı yakın zamanda kazandığı yasal zafer, yatırımcıların XRP projesine olan güvenini yeniden tesis etmiş olabilir. Henüz hiçbir şey kesin olmasa da uzmanlar XRP’nin yıl sonundan önce 0,70 doların üzerinde işlem göreceğine inanıyor.

Pomerdoge (POMD) – Oyun Severler için Kullanışlı Bir Platform Oluşturmak

Shiba Inu ve XRP, bir ralliye yol açabilecek bir yeniden diriliş için pozisyon alırken Pomerdoge, şimdiye kadar satılan 190 milyon doların üzerinde POMD tokenıyla kripto pazarında da zemin kazanıyor. Blockchain platformu, birçok yatırımcıyı bünyesine kattıktan sonra hak ettiği ilgiyi görmeye başladı.

Dünyanın dört bir yanından insanları birbirine bağlayan yeni ve heyecan verici P2E oyunu, Pomergame adlı oyun platformunda oyunculara bağlantı kurma ve oyun ödülleri için rekabet etme olanağı sağlamayı planlıyor.

Pomergame’in yanı sıra oyuncuların, yatırımcıların ve platform kullanıcılarının oyun varlıklarını kâr amacıyla takas edebilecekleri Pomerplace de var. Platform, SolidProof ve Cyberscope tarafından denetlendiği için güvenli ve emniyetlidir. Tokenın likiditesi ömür boyu kilitlenecek. Pomerdoge POMD’nin yerel tokenı şu anda ön satışta ve 0,0115 dolara satılıyor.

Kullanıcılar bu tokenı elinde bulundurarak birçok avantajdan yararlanacak. Bunlardan biri, kullanıcıların Pomergame platformundan elde edilen gelirden pay almaya hak kazanması. Platform ayrıca, yalnızca POMD tokeninin ön satış alıcılarına özel 7.777 NFT’lik bir koleksiyon oluşturacak.

Blockchain oyun endüstrisi 2022 verilerine göre 4,6 milyar dolar değerinde. Pomerdoge platformuna katılmak uzun vadede yüksek yatırım getirisi sunacaktır. Çoğu deneyimli yatırımcının bildiği gibi, sağlam projelere erken yatırım yapmak önemli kazançların elde edildiği yerdir.

Bugün Pomerdoge (POMD) Ön Satışı hakkında daha fazla bilgi edinin

Web sitesi: https://pomerdoge.com/
Telegram Topluluğu: https://t.me/pomerdoge


Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5