Santiment CRV’deki Balina İşlemlerine Dikkat Çekti! Yükselişin Habercisi Mi?

Geçtiğimiz haftalarda kripto para sektörünü sarsan bir hack olayına maruz kalan Curve DAO (CRV), yaşanan hackle birlikte Binance’te 0,48 dolar seviyesine inerken, bazı borsalarda 0,1 dolara seviyesine kadar geriledi.

Ancak yaşanan olumsuzluklara rağmen CRV hızla toparlanıyor.

Bu noktada dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in risk sermayesi ve kuluçka kolu olan Binance Labs’ten de bir destek geldi ve Curve DAO Token’a (CRV) 5 milyon dolarlık yatırım yaptı.

CRV toparlanırken, popüler platform Santiment CRV’yi değerlendirdi.

Yaşadığı yüksek FUD seviyesine rağmen CRV’nin tamamen düşmediğini belirten Santiment, 10K ile 100M CRV tutan cüzdanların son zamanlarda büyük bir şekilde arttığını söyledi.

“10K ile 100M CRV tutan cüzdanlar hızla artmaya devam ederken bu cüzdanlar sadece iki hafta önce mevcut arzın %33’ünü elinde tutarken, bu yazının yazıldığı tarihte %41 gibi büyük bir paya sahip oldular.

Bu muazzam bir yükseliş oldu. Yani şu anda bu köpekbalıkları ve balinaların bir yılı aşkın bir süredir elde ettikleri en yüksek yükseliş oldu.”

Balina CRV işlemlerinin de arttığına dikkat çeken Santiment, “fiyatlar hala 2 hafta öncesine göre önemli ölçüde düşükken, takip eden bir balina işlemi artışı, hızlı bir toparlanmanın habercisi olabilir.” dedi.

Son olarak Santiment, CRV’nin yok olduğundan endişe edenlere tüm yaşanan FUD’a rağmen CRV2nin hala ayakta olduğunu hatırlattı.

CRV yazım esnasında 0,60 dolar seviyesinde bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4