Önemli Haber: Amazon, Binance’deki Bu Altcoin’i Seçti!

Web3 sektöründe önemli bir isim olan Amazon Web Services (AWS), oyun geliştirmeleri için Binance listeli bir altcoin ile anlaştı. Görünüşe göre Amazon, oyun piyasasında ağırlık kazanmak istiyor.

Bu altcoin, Amazon Web Services ile oyun sektörüne giriş yaptı

Duyuruya göre Fantom, Amazon Web Services platformu üzerinde oyun oluşturma konusunda yeni bir adım atıyor. Ortaklık, özellikle Blockchain oyun dünyasında önemli bir haber olarak kabul gördü. Fantom Vakfı’nın yayınladığı blog yazısına göre, Fantom, AWS altyapısını kullanarak yeni bir oyun oluşturmanın yollarını araştırıyor.

Amazon hizmetlerinin güçlü altyapısı ve teknolojik olanakları, Fantom’un yeni oyun projesini hayata geçirme hedefine yardımcı olacak. Ayrıca, Fantom’un teknolojik gelişimi ve kabiliyetleri hakkında daha fazla farkındalık yaratma amacını da taşıyor. Ortaklık kapsamında katılımcılar, Web3 oyunlarının inşası için çeşitli aşamalardan geçecekler.

Duyuruya göre, projenin amacı Fantom ekosistemini daha geniş kitlelere tanıtmak ve Fantom’un potansiyelini vurgulamak olacak. Fantom ekibi, bu oyun projesiyle birlikte oyun dünyasında daha fazla ilgi uyandırmayı hedefliyor. Resmi duyuruda Fantom, gelişicilerin elde edeceği fırsatlara yönelik şunları kaydetti:

Amazon Web Services’in (AWS), Web3 geliştiricilerine Fantom üzerinde merkezi olmayan fantezi oyunları oluşturma becerilerini öğretmeye yönelik platformunda bir atölye çalışması başlattığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz; Bu becerileri öğrenmekle ilgilenen herkes atölye çalışmasına katılabilir veya kendi hızında ilerleyebilir.

Fantom’da Web3 Geliştirme atölyesi, katılımcıları Web3 oyunları yoluyla çok çeşitli temel kavramlarla tanıştıracak.

Fantom (FTM) fiyatı, ortaklık haberine hafif bir yükselişle tepki verdi

Amazon ortaklığının ardından FTM fiyatı en fazla %2 düzeyinde yükseliş gösterdi. Yazım sırasında 0.2379 dolar bölgesine işlem görüyor. FTM ile birlikte bugün 2 altcoin daha önemli kripto şirketlerinden yatırım topladı…

Geçtiğimiz saatlerde, Coinbase Ventures, Rocket Pool ekibinden RPL satın alarak projeye stratejik yatırımını duyurdu. Bundan sadece birkaç saat önce Binance, Curve Finance için 5 milyon dolarlık yatırım müjdeledi. Bu duyurular altcoin fiyatlarına güçlü bir yükseliş ivmesi sağladı.

Amazon Web Services (AWS) hakkında

Amazon Web Services, cloud tabanlı bir hizmet platformudur. Çeşitli hesaplama gücü, depolama seçenekleri, veritabanları ve diğer farklı hizmetler sunarak işletmelerin ve bireylerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar.

AWS, küresel geniş bir müşteri tabanına hizmet verirken, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre çözümler sunar. Bu platform sayesinde kullanıcılar, gereksinimlerine uygun olarak hesaplama kapasitesi ayarlayabilirler. Ayrıca, depolama alanını yönetip, uygulamalarını daha hızlı ve güvenli bir şekilde dağıtabilirler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Önemli Haber: Amazon, Binance’deki Bu Altcoin’i Seçti!


source site-2