Efsanevi Borsacı, Binance ve BNB’yi Övdü! Yatırımcılar Endişeli…

Kripto topluluğu arasında ters indikatör görevi gören Jim Cramer, bu sefer olumlu konuşunca endişeleri tetikledi. Efsanevi borsacı, olağandışı bir şekilde Binance, BNB ve CEO CZ’yi övüyor…

Jim Cramer, Binance ve BNB’de yükselişe geçti

Mad Money programının sunucusu Jim Cramer, lider kripto borsası Binance ve BNB için olumlu beklentiler içinde olduğunu açıkladı. Ancak, kripto topluluğu bu olumlu görüşe karşın Binance CEO’su CZ’nin karşı karşıya olduğu sorunlardan endişeli.

Jim Cramer, 5 Eylül’deki bir tartışmada Binance’in ve BNB’nin potansiyel bir yükseliş yaşayabileceğini dile getirdi. Binance’in düzenleyici baskı ve diğer zorluklarla mücadele ettiği bir dönemde, CZ’nin çözüm odaklı bir lider olduğunu ve FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) unsurlarını engellemeye çalıştığını ifade etti.

“Rezervleri değil, teminatı kanıtladılar ama CZ iyi bir adam gibi görünüyor. Ben burada yükselişe geçiyorum. Tokenlerine (BNB) yatırım yapmayı düşünüyorum. Ayrıca, bazı tokenlerin aşırı satıldığını görüyorum!” Jim Cramer’in boğa beklentilerini dile getirdiği açıklamalarıydı.

Jim Cramer neden ‘ters indikatör’ diye merak ediyorsanız, Kriptokoin.com olarak aktardığımız 2022’de yaşananlara göz atın. Efsanevi borsacı bunun dışında birkaç hatalı tahminde yaptı. Bu nedenle, bazı kripto topluluğu üyeleri, yükseliş tahminlerinin tam tersinin çıkmasını bekliyor.

CNBC sunucusu BNB’ye neden güveniyor?

Cramer, açıklamalarında da yer verdiği üzere, Binance’in kripto rezervlerini 1:1 oranında koruduğundan emin. Kendisi aynı zamanda CEO CZ’ye de güvendiğini ifade etti.

Haziran 2023’te SEC, Binance ve CEO Changpeng Zhao’ya yönelik yasal süreci başlattı. ABD’li düzenleyici, acil bir geçici yasaklama emri için bir dilekçe sundu. Bunu “müşteri varlıklarının güvende tutulması” amacıyla aldığını belirtti. Ayrıntılara bu yazıdan göz atabilirsiniz. Jim Cramer ise CZ’nin bu ve ilerleyen aylardaki Fud haberlerini başarıyla savuşturduğunu düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1