Büyük Kapitülasyon! Bu Coinleri Shortluyorum

2022 yılında Bitcoin ve kripto para birimlerindeki çöküşü önceden bilmesiyle ünlü bir analist önemli açıklamalar yapıyor. Detaylara bakalım. 

Kripto para analistinin karamsar görünümü

Bitcoin ve kripto piyasasına olumsuz bakış açısıyla tanınan ünlü kripto para analisti Il Capo of Crypto, önümüzdeki zorlu dönemi öngörüyor. Analizinde, piyasanın mevcut durumu ve büyük bir kapitülasyon olayı potansiyeli hakkında endişelerini dile getiriyor.

Ünlü bir kripto para analisti olan Il Capo of Crypto, kripto piyasasına dair temkinli bir bakış açısına yer verdiği yeni bir analiz yayınladı. Buna göre analizinde daha iyimser görüşlerden yola çıkıyor. Ayrıca piyasanın altında yatan sorunlara dikkat çekiyor.

Sahte boğa piyasası yanılsaması

Il Capo, Bitcoin boğa piyasasına dönüş sinyali veriyor gibi görünse de bunun aldatıcı bir yanılsama olduğunu iddia ediyor. Birçok kripto paranın toparlanmakta zorlandığını ya da yeni dip seviyeler yaşadığını vurguluyor. Bunun da yüzeydeki olumlu göstergelerden farklı bir gerçekliği resmettiğini belirtiyor.

kripto

Il Capo of Crypto’ya göre, kripto piyasasının görünümü acımasız. Ayrıca ufukta önemli bir kapitülasyon olayı öngörüyor. Binance Coin (BNB) birincil hedef olmak üzere çok sayıda short pozisyon oluşturduğunu söylüyor. Ayrıca, koruyucu bir önlem olarak portföyünün çoğunluğunu USD’ye kaydırdığını belirtiyor. Capo BNB haricinde ETC, Polkadot, Litecoin, ADA ve VeChain içinde short pozisyonu açtığını belirtiyor.

Kripto oyuncularına karşı temkinli duruş

Il Capo, Binance, Huobi, Coinbase, CZ, Justin Sun ve BUSD, USDC, TUSD ve USDT gibi stablecoinler de dahil olmak üzere çeşitli piyasa oyuncularına karşı güvensizliğini ifade ediyor. Bu temkinli duruş, kripto para piyasasının mevcut durumu ve katılımcıları hakkındaki şüpheciliğinin altını çiziyor.

Analist, altcoinlerin potansiyel olarak önemli kayıplarla karşı karşıya kalabileceğini belirtiyor. Ayrıca değerlerinin %70-80 oranında düşebileceğini vurguluyor. Bu iddianın amacının korku yaymak olmadığını da ifade ediyor. Burada Il Capo’nun kripto piyasası dinamiklerine ilişkin kapsamlı analizinin sonucu var.

Ufukta bir fırtına var

Il Capo of Crypto, güçlü bir ihtiyat notu vererek sonuca varıyor. Potansiyel sorunlara işaret eden göstergeler sınırlı olsa da riskin yüksek olduğunu öne sürüyor. Yatırımcıları dikkatli olmaya ve güvenliğe öncelik vermeye çağırıyor. Çünkü bir fırtınanın yaklaşmakta olduğuna işaret ediyor. Ayrıca etkisinin birçok kişinin tahmin edebileceğinden daha yakın olabileceğine inanıyor.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Capo’nun analizi yatırımcı duyarlılığını şekillendiren farklı bakış açılarını hatırlatıyor. Il Capo’nun görüşleri kötümserlikten yana. Ancak, piyasa katılımcıları sürekli değişen kripto para ortamında bilinçli kararlar vermek durumundalar. Bunun için de bir dizi analizi göz önünde bulundurmalılar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2