Bu Ülkeden Kripto Para Borsaları İçin Yeni Kısıtlamalar Geldi!

The Block’un haberine göre, Tayvan hükümetinden bir yetkili ülke mali gözlemcisinin kripto para şirketleri için rehber niteliğinde olacak taslağın bu ay sonuna kadar yayınlanacağını söyledi.

Hükümet yetkilisi kripto şirketleri için yol gösterici nitelikteki ilkelerin bir parçası olarak, offshore kripto borsalarının uygun uyumluluk kaydı olmadan ülkede faaliyet göstermesini kısıtlamayı planladıklarını ifade etti.

Ayrıca yerel haber ajansı CNA da bugün, Tayvan Mali Denetleme Komisyonu (FSC) tarafından hazırlanan10 İlke taslağının hazır olduğunu yazdı.

Hükümet yetkilisi yabancı kripto para borsalarının uygun şekilde kayıt yaptırması gerektiğine dikkat çekerek borsaların uygun şekilde kayıt yaptırmaması ve kara para aklamayla mücadele düzenlemelerine uyumlarını FSC’ye beyan etmemesi durumunda ülkede faaliyet göstermesine izin verilmeyeceğini belirtti.

Bu noktada hatırlanacağı üzere dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de AML uyumluluğu için Tayvan’da başvuru yapmıştı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4