Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika: Ortaklık ve Daha Fazlası!

Bitcoin ve altcoin dünyasında dokuz kripto para biriminde meydana gelen gelişmeleri sizler için derledik. Detaylara bakalım.

Altcoin LUNC yakım faaliyeti devam ediyor

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance önemli bir adım attı. Buna göre LUNC yakma mekanizmasının 12. partisinde 1,41 milyar Terra Luna Classic (LUNC) token yaktı.

Son yakma işlemiyle birlikte, kripto borsası tarafından yakılan toplam LUNC yaklaşık 37 milyara ulaştı. Diğer taraftan, topluluk tarafından yakılan toplam LUNC token sayısı 71,5 milyarı aştı.

Rippe davasında yargıçtan farklı yaklaşım

ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff, altcoin Ripple-SEC davasında şaşırtıcı bir değişiklik yaptı. Buna göre Yargıç Analisa Torres’in kararının önemli bir yönünü reddetti. Terraform Labs’a karşı açılan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasına bakan ABD Bölge Yargıcı Jed Rakoff, SEC’in Ripple Labs’a karşı açtığı davada geçen ay verdiği kararda kullanılan bir yaklaşımı reddetti.

Bu karar, ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres’in, tokenlerin nasıl satıldığına bağlı olarak önemli bir ayrımın yapıldığı Ripple davasında verdiği kararla tezat oluşturuyor. Buna göre Ripple kararının özetine göre, doğrudan kurumsal yatırımcılara satılan coinler menkul kıymet olarak kabul edilmişti. Ancak ikincil piyasa işlemleri yoluyla bireysel yatırımcılara satılanlar menkul kıymet olarak kabul edilmemişti. Diğer taraftan Yargıç Rakoff, kripto para birimlerini nasıl satıldıklarına göre ayırt etmemeyi tercih ediyor.

Altcoin Shiba Inu ekosistemi için önemli gelişme

Shiba Inu’nun lideri Shytoshi Kusama yine sahnede. Kısa süre önce SHIB ekosistemi için çok önemli bir gelişmeyi açıkladı.  Kusama, yaklaşmakta olan Layer 2 blockchain Shibarium’un operasyonlarını sağlamlaştırmayı amaçlayan bir harekete yer veriyor. Buna göre kalan BONE token arzını basacaklarını ve ardından altcoin BONE sözleşmesinin feshedileceğini açıkladı.

altcoin

Bu stratejik manevra Shibarium’un hayata geçirilmesi için gerekli. Çünkü altcoin BONE’un bir kısmı yeni ortaya çıkan blockchain sistemindeki ilk önemli rol olan doğrulayıcılara tahsis edilecektir.

Ripple dava için yeni avukat tuttu

Amerikan blockchain ödemeleri firması Ripple SEC ile yaşadığı yasal savaşta yeni bir avukat tuttu. Buna göre savunmayı yapacak olan avukat ise Douglas S. Zolkind. Güçlü bir kariyere sahip olan Zolkind, şu anda Debevoise & Plimpton LLP’de ortak olarak çalışmakta ve kurumsal ceza savunmasına odaklanmaktadır.

Zolkind, New York Güney Bölgesi ABD Savcılığı’nda (SDNY) Amerika Birleşik Devletleri avukat yardımcısı olarak kapsamlı bir kariyere sahip olduğu ve Ceza Bölümü Kamu Yolsuzluğu Birimi’nin kıdemli bir üyesi olarak görev yaptığı için Ripple için doğru kişi olarak görülüyor.

Cardano’dan katılım çağrısı

Cardano protokolü, blockchain’in arkasındaki start-up olan Input Output Hong Kong (IOHK) ile geliştirme çabalarıyla ilgili olarak, halktan daha doğrudan katılım çağrısında bulunan istikrarlı bir çalışma yürütüyor. Resmi Twitter sayfasından açıklama yapan IOHK, topluluğun Project Catalyst deneyinin gözden geçirilmesine yardımcı olmasını istediğini söyledi.

Project Catalyst, Cardano topluluğu içinde, fikirleri etkili gerçek dünya projelerine dönüştürmek için bir çerçeve sağlıyor. Böylece topluluk inovasyonunu teşvik etmeyi amaçlayan bir girişimdir. Bu girişim aracılığıyla yayınlanan tekliflere bakılıyor. Ayrıca, topluluk üyeleri yönetim kurulu genelinde temel yöntemlere karar veriyor.

Altcoin Litecoin’de önemli gelişme

Litecoin, 24 saatten az bir süre kalan halving etkinliği öncesinde ağ temellerinde bir patlama yaşıyor. Madencilik topluluğunun duyarlılığı iki gösterge ile ölçülmektedir. Hashrate ve zorluk. 2023’ün başından bu yana, LTC hashrate sürekli olarak artmakta.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda bir Litecoin Foundation gönderisine göre, LTC hashrate’i şu anda 869,9 TH/s ve zorluk derecesi 25,64 milyon. Bu hashrate artışı, daha fazla madencinin altcoin LTC topluluğuna katılarak ağı daha güvenli ve daha güvenilir hale getirdiğini gösteriyor.

Shiba Inu 3 yaşında

Popüler kripto projesi Shiba Inu, üçüncü yaş gününü görkemli bir şekilde kutladı. Ayrıca sürekli büyüyen SHIB topluluğunu şenliklere katılmaya davet etti.

Twitter’da resmi Shiba Inu hesabı, bu vesileyle iç açıcı bir mesaj yayınladı. Ayrıca tutkulu destekçilerine minnettarlığını ifade etti.

altcoin

Tron CEO’sundan CRV hamlesi

Altcoin TRX’in kurucusu ve BitTorrent’in (BTT) CEO’su Justin Sun’dan önemli bir hamle geldi. Buna göre, “düşüşü satın almaya” yönelik hamle yaptı. Ayrıca Curve Finance (CRV) fiyatının acı verici düşüşünden yararlanmaya karar verenlerden biri haline geldi.

Tron’un kurucusu Justin Sun önemli bir karar verdi. Curve Finance (CRV) kurucusu Michael Egorov’dan beş milyon CRV tokeni satın aldı. Sun bu devasa payı “tezgah üstü” platform aracılığıyla token başına 0,4 dolardan satın aldı.

Altcoin CYBER airdrop başlattı

CyberConnect, sosyal medya platformlarında devrim yaratmayı amaçlayan bir web3 sosyal ağ. Sei Network (SEI) ile birlikte Binance Launchpool’daki 37. proje olarak önemli bir kilometre taşına ulaştı. Launchpool entegrasyonunun bir parçası olarak CyberConnect, bir airdrop programı başlattı . Buna göre bu airdrop kripto topluluğundan büyük ilgi gördü.

altcoin

CyberConnect’in misyonu, web3 teknolojisini kullanmak. Ayrıca kullanıcılara dijital kimlikleri ve içerikleri üzerinde tam kontrol sağlayarak onları güçlendirmektir. Platform, blockchain’den yararlanarak yeniliği teşvik etmeyi amaçlıyor. Diğer taraftan geleneksel sosyal ağlara merkezi olmayan, topluluk odaklı bir alternatif sunmayı amaçlıyor.

MATIC’ten önemli hamle

Altcoin Polygon (MATIC), ekibi blockchain teknolojisinin “gerçek dünya” uygulamaları portföyüne giderek daha fazla kullanım örneği ekliyor. Hindistan’ın en kalabalık ikinci eyaleti olan Maharashtra hükümeti, vatandaşlarına doğrulanabilir kast sertifikaları vermek için Polygon (MATIC)’ten yararlanıyor.

Karnataka eyaletindeki işverenler, insanların kimliklerinin şeffaf ve kolaylaştırılmış bir şekilde doğrulanması için bu tür sertifikaları kullanmaya başladılar bile. Modern Hindistan’da kast sertifikaları, bir bireyin kastını veya topluluğunu belgeleyen resmi belgelerdir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1