Bu 17 Altcoin İçin Son Dakika: Dev Ortaklık ve Yatırım!

Kripto para piyasasında fiyatlar yatay bir seyir izlese de hareket hiç bitmiyor. Ortaklıklar, yatırımlar ve güncellemeler devam ediyor. Sizler için altcoin projelerinden gelen sıcak haberleri derledik.

Altcoin projelerinden gelen son dakika haber panoraması…

Arbitrum’un en popüler DEX’i yeni sürümüyle yayında

Trade platformu GMX’in 2. versiyonunun ilk modeli Perşembe günü yayına girdi. Sessiz bir lansmanda likidite havuzları için 1,2 milyon doların biraz üzerinde para çekti. GMX’in 2. sürümü, daha riskli varlıkların daha düşük ücretlerle alım satımına izin veriyor. Ayrıca, bazı havuzlar yıllık %47’ye kadar getiri sağlıyor.

Trader Joe Ethereum’a airiş yaptı; altcoin %3 sıçradı

DEX’in Likidite Havuzu Arbitrum, BNB Chain ve Avalanche’da zaten mevcuttu. Borsa, merkezi olmayan kripto borsası Trader Joe’nun Ethereum Blockchain’deki stablecoin havuzlarını tanıttığını söyledi. Altcoin projesi, konuya ilişkin olarak Cuma günü bir açıklama yaptı. DEX’in otomatik bir piyasa yapıcısı (AMM) olan Likidite Havuzu artık Ethereum’da. Trader Joe’nun AMM’si Arbitrum, BNB Chain ve Avalanche’da mevcuttu. Bu arada, AMM’nin tüm DEX’lere güç sağlayan temel protokol olduğunu belirtelim.

TrueUSD, Alchemy Pay’i entegre ediyor

Alchemy Pay, dünyanın önde gelen itibari-kripto ödeme ağ geçidi olarak ön plana çıkıyor. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, altcoin projesi, kısa süre önce On-Ramp çözümünü sunmak için tamamen USD tarafından desteklenen son derece şeffaf stablecoin TrueUSD ile ortaklık kurdu. TUSD’ye artık doğrudan satın alımlar için Alchemy Pay’in On-Ramp’i aracılığıyla erişmek mümkün. Ayrıca, kullanıcıların TUSD’yi doğrudan Alchemy Pay’in Ramp sayfasından satın almalarına olanak tanıyor.

Binance Futures, 20X kaldıraçlı YGG sözleşmesini başlattı

Dev kripto borsası Binace’nın kripto para türev borsası olan Binance Futures, Yield Guild Games (YGG) için yeni bir sürekli sözleşme başlattı. Altcoin projesi, Non-Fungible Token’lere (NFT) yatırım yapan merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO). Yeni sözleşme, kullanıcıların hizmetine 5 Ağustos’ta TSİ 06:30’dan itibaren girecek. Ayrıca bu sözleşme, kullanıcıların 20 kata kadar kaldıraçla YGG trade yapmasına imkan sağlayacak.

Kusama, Coinbase’in ‘Onchain Summer’ kampanyasını sorguluyor

Coinbase, Base olarak bilinen Ethereum katman-2 çözümünü 9 Ağustos’ta piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Armstrong kısa bir süre önce Base’in çeşitli Web3 ürünleri geliştirmek için araçlar sunarak bir sonraki milyar kullanıcıyı Blockchain ekosistemine dahil etmeyi amaçladığını doğruladı. Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Coinbase’in Onchain Summer kampanyasına yanıt verdi. Kusama, kripto borsasının kampanyasının başlangıçta Shiba Inu topluluğu tarafından sunulan fikirlerle benzerlikler taşıdığını öne sürdü. Altcoin geliştiricisi, Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un güncellemesine, “Eğer bu bir gölge kedi değilse, bir taklitçidir” ifadesiyle yanıt verdi.

Maya Protocol, Dash (DASH) ağını entegre ediyor

İlk DeFi işbirliği, Dash (DASH) kullanıcılarının merkezi olmayan ve izinsiz ticaret yapmaları için benzersiz bir fırsat sunarak yeni bir fırsat çağının kilidini açıyor. Merkezi olmayan bir likidite platformu olan Maya Protocol, kullanıcıların tokenları üzerinde izinsiz bir şekilde tam kontrol sahibi olurken birden fazla ağda kripto para varlıklarını takas etmelerini sağlıyor. Şimdi de Dash (DASH) ile uzun vadeli bir stratejik işbirliği yaptığını duyurdu. İlgili altcoin projesi, popüler bir hibrit yüksek performanslı bir Blockchain.

Shiba Inu’dan çığır açan bir ortaklıkla

Önde gelen kripto borsasının ödeme altyapısı kolu olan Binance Pay, kısa bir süre önce kozmetik ve bakım ürünleri için büyük bir online pazar yeri olan YesStyle ile güçlerini birleştirdi. Bu destansı işbirliği, platformdaki 300’den fazla kozmetik markasının, yaygın olarak kullanılan Shiba Inu token (SHIB) dahil olmak üzere Binance Pay tarafından desteklenen çeşitli kripto para birimleriyle ödeme kabul etmesinin önünü açtı. Popüler meme-coin’i SHIB, çok sayıda sektörde meşru bir ödeme yöntemi olmasıyla büyük ilgi gördü.

DWF Labs, yeni altcoin işbirliğini duyurdu!

Jasmy ve DWF Labs, bir ortaklık duyurdu. Ortaklık, IoT Blockchain büyümesini desteklemeyi ve küresel olarak veri demokratikleşmesini ilerletmeyi amaçlıyor. Altcoin projesi, şirketlerin kişisel verilerinin tam kontrolünü ve sahipliğini elinde tutmak isteyen kullanıcılara kolayca çözüm sağlamasına yardımcı oluyor.

Lookonchain’e göre, şüpheli Multichain adresi üç saat önce Binance’e 338.941 LINK (~2,4 milyon dolar) yatırdı. Ardından, DEX’te 561 ETH (~1,03 milyon dolar) karşılığında 149.110 LINK sattı.

Altcoin

OKX Wallet THORSwap entegrasyonunu açıkladı

Önde gelen bir evrensel kripto cüzdanı olan OKX Wallet, THORChain ağı üzerine inşa edilmiş son teknoloji bir cross-chain DEX toplayıcısı olan THORSwap ile entegrasyonunu duyurdu. Bu entegrasyon, OKX Wallet kullanıcıları için, THORSwap’in çeşitli Blockchain’lerden yerel kripto para varlıklarını destekleyen çok yönlü ekosistemine erişim sağlayarak köprüleme veya sarılmış varlıklara olan ihtiyacı ortadan kaldıran bir dizi heyecan verici olasılığın önünü açıyor. Bu yeni entegrasyon ile OKX Wallet kullanıcılarının artık THORSwap’in güçlü çözümlerinden yararlanma imkanı olacak.

Hope.money, Coinbase işbirliğinin ardından Cobo ile ortak oldu

Hope.money, dijital varlık güvenliğini artırmak amacıyla, dağıtık bir stablecoin projesi. Altcoin projesi, Cobo ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Cobo, dijital varlık saklama çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı konumunda. Bu duyuru, Hope.money’nin daha önce Coinbase Custody’yi ilk dijital varlık sorumlusu olarak seçmesinin ardından geldi. Ayrıca, projenin güvenli ve verimli stablecoin operasyonlarına yönelik devam eden taahhüdünde yeni aşamaya işaret ediyor.

TRON Network Komitesi’nin Teklif 89’u onay aldı

TRON Network, geçtiğimiz günlerde en son Komite Teklifi 89’un onay aldığını duyurdu. Platform, teklifin resmi onay haberini 4 Ağustos’ta Twitter’da açıkladı. Buna ek olarak, platform tweet’te teklifin ana içeriğinin 76 numaralı Blockchain parametresinin değiştirilmesiyle ilgili olduğunu da belirtti.

Altcoin

OKX Ventures, Moonbox’a 1 milyon dolar yatırım yaptı

Son aylarda iki alan oyunun kurallarını değiştiren unsurlar olarak ortaya çıktı. Bunlar: Yapay Zeka (YZ) ve Web3. Bu iki teknolojinin birleşmesi yeni bir inovasyon dalgası yaratıyor. Ayrıca, YZ ile Web3’ü birleştiren girişimler büyük ilgi ve yatırım görüyor. Kısa süre önce yapılan bir basın açıklamasına göre OKX Ventures, yapay zeka (AI) ve Web3 teknolojileri konusunda uzmanlaşmış, gelecek vaat eden Hong Kong merkezli bir girişim olan Moonbox’a 1 milyon dolar yatırım yaptığını duyurdu. Bu yatırım Moonbox için öncü finansman turunu işaret ediyor. Ayrıca, şirketi hızlandırılmış büyüme ve gelişme için konumlandırıyor.

LayerZero ekibi, Wintermute’a 1.000.000 dolar gönderdi

Kripto analiz platformu Atoms Research, LayerZero ekibinin piyasa yapıcı Wintermute’a 1.000.000 dolar gönderdiğini paylaştı. Ayrıca, bunun muhtemelen gelecekteki piyasa yapıcılığı hizmetleri için yapılan bir ödeme olduğunu belirtti. Analitik platformu, Arbitrum’un aynı ödemeyi Wintermute’a airdrop duyurusundan 5 gün önce ve airdrop’tan 12 gün önce yaptığını hatırlattı.

Bu altcoin 2,5 milyon dolarlık yatırımı kaptı

Binance Labs’ın da aralarında bulunduğu bir dizi şirket gizlilik protokolü zkPass’e 2,5 milyon dolarlık yatırım yaptı. Yatırımcılar arasında Binance Labs, Sequoia China, OKX Ventures, dao5, SIG DT Investments, Cypher Capital, Leland Ventures ve Blockchain Founders Fund yer aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1