Bu 12 Altcoin İçin Son Dakika: Ortaklık ve Daha Fazlası!

Hızla gelişen kripto para dünyasında, çeşitli altcoin projeleri için bir dizi gelişme dikkat çekti. Çığır açan teknolojik gelişmelerden piyasadaki balinaların hareketine kadar, altcoin piyasası hem deneyimli yatırımcıların hem de yeni gelen meraklıların dikkatini çeken birçok faaliyete konu oldu. Bu yazımızda, en son gündeme gelen kripto para gelişmelerini paylaşacağız. İşte detaylar…

Altcoin balinası 4 milyon LQTY’i Binance’e yolladı

Bir kişi iki saat önce Binance’e 4 milyon LQTY token yatırdı. Yatırdığı sırada her bir token 1,029 dolar değerindedir. Bu kişi tokenları mevcut değerinden satacak olsaydı %25’e denk gelen 1,38 milyon dolarlık önemli bir kayıp yaşayacaktı. LQTY tokenları 25 gün önce 14 ve 15 Temmuz tarihlerinde Binance’ten token başına ortalama 1,37 dolar maliyetle satın alındı. Balina bu tokenları elde etmek için toplamda 5,49 milyon dolar harcamıştır.

DFINITY için önemli gelişme var

Kripto para birimi Internet Computer’ın (ICP) oluşturulmasından sorumlu olan DFINITY Vakfı, geçtiğimiz günlerde önemli bir hamle başlattı. ICP ağında faaliyet gösteren projelere destek sağlamak amacıyla 5 milyon dolar değerinde hibe programı başlattılar. Vakıf, özellikle merkezi olmayan yapay zeka (AI) ile ilgili projelere odaklanacak. Bunların genişlemesini ve gelişmesini teşvik etmeyi amaçlayacak. Bu gelişme, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de listelenen bir kripto para birimi olan Internet Computer’ın (ICP) değerinde yüzde 3’lük bir artışa yol açtı.

Worldcoin, bu sefer Almanya’nın odağında

Diğer yandan Almanya’nın mali düzenleyicisi BaFin, OpenAI CEO’su Sam Altman tarafından kurulan bir kripto para projesi olan Worldcoin hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma, kripto para biriminin 24 Temmuz’da piyasaya sürülmesinin ardından geldi. Ayrıca şirketin Alman pazarında lisanslanmasıyla ilgili endişeleri artırdı. Bir BaFin sözcüsü Handelsblatt’a devam eden soruşturma hakkında bilgi verdi ancak spesifik ayrıntılara girmekten kaçındı. Sözcü, “Eğer bir şirket gerekli izni almadan Alman pazarına girerse, örneğin Almanca bir web sitesi ya da uygulama sunarsa, bunu takip edeceğiz” dedi. Ancak Worldcoin’in piyasaya sürülmeden önce bir lisansa ihtiyacı olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Ünlü Borsa Bu 7 Altcoin İçin 'Delist Kararı' Aldı!

Gemini, altcoin XRP’yi listeleme ihtimaline işaret etti

ABD’de 2015 yılında Winklevoss kardeşler tarafından kurulan bir Bitcoin ve altcoin borsası olan Gemini, XRP için önemli bir duyuru yapacak gibi duruyor. Geçtiğimiz saatlerde Gemini, XRP’nin listelenmesiyle ilgili etkileyici bir tweet attı. Kripto borsası, masa başında oturan bir kedinin GIF görüntüsüyle birlikte “Ben, stajyer, sabırla Gemini’nin XRP’yi listelemesini bekliyorum” yazdı.

Algorand için yeni hedef: Altcoin fiyatında bunlara dikkat!

Algorand (ALGO) son 24 saat içinde toplam %6,83 değer kazandı. Böylece 0,1185 dolara kadar yükseldikten sonra bugün yükselişe geçti. ALGO, son yedi günlük dönemde toplam %10,2’lik bir kazanç elde etti. Bundan sonra büyüme eğilimini sürdürmeyi başardı. Algorand’ın volatilitesi şu anda yüksek, ancak piyasa boğalarının bariz eylemleri, proof-of-stake (PoS) protokolünün yönetim kurulu genelinde etkileyici büyüme metriklerini korumasına büyük ölçüde yardımcı oldu. Bir gecede toplam 88.851.349 dolar işlem görerek işlem hacmi yüzde 124,4 oranında arttı. Algorand, akıllı sözleşme özelliklerine sahip diğer PoS protokollerine kıyasla düşük bir uçuş gerçekleştirdi. Ancak çekiciliği hala yönetim kurulu genelinde çok takdir edilmektedir.

SHIB için Shibarium lansmanı bekleniyor: Balinalar harekete geçiyor

Diğer yandan, şaşırtıcı bir şekilde, IntoTheBlock tarafından analiz edilen son on-chain veriler, Shiba Inu token alanında bir faaliyet kasırgasını ortaya çıkardı. İstatistikler, 100.000 ila 1 milyon dolar fiyat aralığında SHIB içeren işlemlerde dudak uçuklatan bir artış olduğunu ortaya koyuyor. Üstelik geçtiğimiz ay %300’lük şaşırtıcı bir artışa işaret ediyor. Şu anda tüm Shiba Inu token işlemlerinin %1,64’ünü oluşturan bu artış fark edilmedi. Veriler, aynı fiyat aralığındaki işlemlerin aynı dönemde dolar eşdeğeri açısından dört kat artmış olması nedeniyle bu artışın boyutunu daha da vurgulamaktadır.

Shibarium heyecanı, balinaları da harekete geçirdi.  Whale Alert, gizemli bir balinanın 39,27 milyon dolarlık 4,36 trilyon SHIB’i bilinmeyen cüzdana aktardığını bildirdi. Bu hamle, yeni ortaya çıkan SHIB Whale’in 6 Ağustos’ta tek bir işlemde 40,41 milyon dolar değerinde 4,41 trilyon SHIB’i yutmasının hemen ardından geldi. Balina aktivitesindeki artış, SHIB’i ilk 100 ETH balinası arasında en çok işlem gören altcoin yaptı.

Binance’e DODO aktarıldı

Scopescan’a göre, 6 adres dün 6,3 milyon DODO (yaklaşık 1,01 milyon dolar değerinde) aldı. Ardından bu altcoinleri Binance platformuna aktardı. Piyasa bilgileri, DODO’nun dünden bu yana yaklaşık 0,1 dolardan yükseldiğini gösteriyor. Şu anda DODO yaklaşık %50’lik bir artışla 0,15 dolardan işlem görüyor.

Coin98, yüklü bir finansman turunu tamamladı

Coin98, Web3’ün kitlesel olarak benimsenmesini teşvik etmek için DWF Labs‘tan yedi rakamlı bir yatırım aldığını duyurdu. Bu ortaklık sayesinde DWF, Coin98 tarafından inşa edilen tüm ürünlerin küresel genişlemesi için hareket edecek. Yatırım, danışmanlık, likidite sağlama ve pazarlama faaliyetlerini destekleyecek. Coin98 Wallet, dünya çapında 6 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren çok zincirli, bir cüzdandır. Coin98, 70’ten fazla Blockchain’i entegre ederek L1’den L2 meraklılarına kadar her kullanıcıya sorunsuz varlık yönetimi ve kullanım deneyimi sunuyor.

The Block’a göre, Chainlink’in fiyat besleme hizmeti Coinbase’in Layer 2 ağı Base ile entegre edildi. Bu güncelleme Base geliştiricilerinin Chainlink veri kaynaklarına erişmesini sağlıyor.

Bugün Bu 42 Altcoin İçin Kritik: İşte Olacaklar Listesi!

Merit Circle DAO ile Aethir, Forbole ile SSV. Network ortak oldu

Ünlü merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) Merit Circle kısa bir süre önce Aethir ile bir ortaklık başlattı. Aethir, Merkezi Olmayan Bulut Altyapısı (DCI) alanında bir öncü olarak bilinmekte. Merit Circle’ın son blog yazısı, bu işbirliğine ilişkin bilgiler sunmakta. Platform, yazıda Aethir’in her ay 150.000’in üzerinde aktif tüketiciye sahip bir güç merkezi olduğunu belirtti.

Diğer yandan Hong Kong’da Blockchain altyapı çözümleri sunmak üzere kurulmuş Forbole, yeni bir işbirliğini duyurdu. Platformun son işbirlikçisi SSV.network oldu. Altcoin, ortaklık hakkında daha fazla bilgi verdi. Bu noktada, yakın tarihli bir blog yazısında bu hareketin gelecekteki gelişimi için önemli olduğunu belirtti.

Ünlü Analist: MANA ve Bu 4 Coin Ağustos'ta Sert Düşebilir!

Fireblocks, altcoin LUNC için desteğini sonlandırıyor

Son olarak LUNC bir aksilikle karşılaştı. LUNC DAO, yaptığı bir duyuruda, kripto varlık platformu Fireblocks’un LUNC’a verdiği desteği keseceğini açıkladı. LUNC DAO, Fireblocks’un kararının kamu node altyapısı, yükseltmeler konusunda ayrık karar alma sürecine yol açan merkezi olmayan yönetişim, vergi ücreti yapılarında sık sık yapılan değişiklikler ve teknik belgelerin yokluğuna ilişkin endişelerden etkilendiğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1