Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin Paritelerini Marjin İşlemlerde Listelediğini Duyurdu!

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, kullanıcılarına sunduğu teklif ve hizmetleri genişletmeye devam ediyor.

Binance, Marjin Platformuna Yeni Altcoin Çiftleri Ekledi

Borsa yatırımcılar için daha fazla fırsat sağlayan Cross marjinde iki ve İzole marjinde bir yeni ödünç alınabilir varlığın eklendiğini duyurdu.

Yeni eklenen varlıklar QUICK ve WLD olup, artık Cross Margin üzerinden ödünç alınabilecek. Ayrıca, QUICK İzole Marjin’de de mevcut olacak.

Yeni Çapraz Marjin çiftleri QUICK/USDT ve WLD/USDT iken, İzole Marjin çifti QUICK/USDT olarak açıklandı.

QUICK ve WLD’nin eklenmesiyle, Binance kullanıcıları artık alım satım ve yatırım stratejileri için daha geniş bir seçenek yelpazesine sahip oldu.

Cross Marjin özelliği, yatırımcıların toplam hesap bakiyelerini teminat olarak kullanabilmelerine imkan tanıyarak daha fazla esneklik ve daha yüksek kaldıraç potansiyeli sağlar.

Öte yandan, İzole Marjin, belirli bir varlığa olan maruziyetlerini sınırlamak isteyen yatırımcılar için bir risk yönetimi aracı sunmaktadır.

Yatırımcılar, izole marjin kullanarak marjinlerini ve teminatlarını belirli bir alım satım çifti için ayırabilir ve kayıpların portföylerindeki diğer varlıklara yayılma riskini azaltabilir.

Binance kullanıcıları, platformdaki Marjin Verileri bölümü aracılığıyla marjinlenebilir varlıklar, belirli limitler, teminat oranları ve oranlar hakkında daha fazla bilgiye erişebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4