50x Yapabilecek Altcoinler Hangileri? İşte Tahminler!

Altcoinbuzz analistleri, 2022 krizine rağmen sadık kaldığı altcoin portföyünün son durumunu paylaştı. 50x beklentili portföyün güncel hali ve kar/zarar oranları şu şekilde…

50x beklentili altcoin portföyünde son durum: Sırada ne var?

Söz konusu 50x beklentili Altcoinbuzz portföyü, ağırlıklı olarak BTC ve BNB gibi kripto devlerinden oluşuyor. 2022 krizi altcoin sepetindeki karların büyük bir bölümünü emdi. Verimli geçen 2023’e rağmen Bitcoin henüz piyasaya liderlik edemiyor. Analistlerin seçimi ve ağırlıkları şu şekildeydi:

Görünüşe göre son bir aylık dönemde Haziran’dan Temmuz’a kadar çok büyük bir fark oluşmadı. XRP’nin olumlu haberi yalnızca altcoin’lerin düşmesini engelledi. Son zamanlarda Bitcoin’e olan ilgi istikrarlı bir şekilde artarken çoğu altcoin’in çok fazla şey yapmadığını veya zemin kaybetmediğini görüyoruz. Bu da portföyümüzü etkiliyor.

Kar/zarar oranları

11 kripto paraları sepetin en büyük ağırlığını Bitcoin taşıyor. Diğer 10 coin, 10.000 dolarlık yatırımın 3.500 doları olan Bitcoin dışında, 300 ile 1.500 dolar arasında değişiyor.

Haziran ayında olduğu gibi, 3’ü hariç tüm pozisyonlar kırmızıda ve para kaybediyor. Haziran ayının aksine, bu pozisyonların 8’i de son 30 günde daha da düştü. Yüzde olarak en kötü performans BNB’di. Haziran’da sadece %1,1 düştü ve şimdi Temmuz’da %8 düştü. Ancak son zamanlarda Binance ile ilgili bazı FUD’lar oldu. Analist sonuç olarak fiyatın geri gelmesini bekliyor.

Sırasıyla %45 ve %38 düşüşle en büyük 2 kaybeden: Moonbeam ve Kujira. Ancak her iki projede hala yüksek kar yazdırıyor. Analistler bu sadık altcoin yatırımı için 2 nedeni sıralıyor:

  1. Uzun vadeli beklentilerin hiçbirinde temel ilkelerin hiçbiri kötü yönde değişmedi.
  2. Aşırı ticaret, büyük ticaret kayıplarının en büyük nedenlerinden biridir.

Bu nedenle analistler, yalnızca projede gerçekten bir şeyler değiştiğinde konumlarımızı değiştirmeyi planlıyor.

İşte en büyük kazananlar

Portföyü ayakta tutan 3 kazanan: Bitcoin, The Graph ve Lukso. Bitcoin, +%43 ile net lider konumunda. Lukso’nun %61 ile daha yüksek bir YG’si var ama daha önce bir miktar düşüş gösterdi. Graph , %15,21 yatırım getirisiyle güzel bir şekilde ilerliyor.

İşte 50x beklentili Ağustos için altcoin seçimleri

Şu anda en çok merak edilen, XRP ve XLM fiyatlarının Ağustos ayında nasıl performans göstereceği. Özellikle XRP ve bir Ripple fork’u çalıştırdığı ve eski bir XRP kurucusuna sahip olduğu için XLM, eskisinden daha fazla düzenleyici netliğe sahip. Fakat, sektör bunları küçük görse de, davada hâlâ çözülmemiş meseleler var.

İkincisi, ödemeler alanında öne çıkan diğer projelerde var. Ayrıca gerçekten yeni bir boğa piyasasında olup olmadığımız da merak konusu. AB’de bazılarımız öyle düşünüyor, diğerleri ise görmeyi bekliyor.

Ek olarak analistler, bir sonraki boğa piyasasında ezeceğini düşündüğümüz boğa adaylarını şu şekilde izliyor:

  • Web3 altyapısı
  • Gizlilik özellikleri
  • AI- yapay zeka
  • Gerçek dünya varlık platformları

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1